Decorațiuni de Crăciun last minute

  Categorii: Inspirație,
20. dec'19

Cele mai multe decorațiuni de Crăciun (sau cel puțin baza acestora) le găsiți în natură la îndemână. Îmbrăcați-vă bine, nu uitați de căciulă, fular, mănuși și foarfecă de grădinărit de calitate. Concentrați-vă pe coniferi, de la care puteți folosi crenguțe de diferite dimensiuni, precum și arbori ornamentali cu fructe de pădure roșii, cum ar fi ilexul sau scorușul de munte. Nu uitați nici de conuri și dacă aveți noroc, aduceți-vă în casă și vâsc.

Pregătiți-vă o sfoară de iută, in sau de macrame, care este foarte popular în prezent. Să aveți la îndemână și scorțișoară integrală, citrice uscate, mere, nuci și capsule de bumbac. Desigur, veți avea nevoie de foarfecă, un fir subțire de cupru, un fir gros sau un inel de sârmă sau un corp din paie sau polistiren pentru a face decorațiuni. Nu v-ar strica un un pistol de lipit cu silicon și vopsea spray, ideal ar fi pe alb și auriu.

Coroniță de Crăciun pentru ușă

Vianocne dekoracie veniec

Pentru a creea atmosfera Crăciunului chiar la sosirea în casa dvs., nu ar trebui să vă lipsească de pe ușă, coronița de Crăciun. În acest an, sunt la modă în special două tipuri de coronițe, total opuse. Puteți alege o coroană mare din crenguțe de brad cu conuri de pin, accesorii de paie și globuri mici de Crăciun, sau ușa dvs. poate fi decorată cu o coroniță minimalistă din crenguțe de brad și eucalipt, care miroase foarte frumos. În acest caz, nu contează corana din sârmă, de preferință aurie, va fi acoperită doar pe jumătate.

Realizarea unei coronițe de Crăciun este foarte simplă și poate fi făcută chiar de un începător. Baza este un corp solid sau un cerc de sârmă, în funcție de coroana pe care doriți să o realizați. Atașați la această bază crenguțe de brad cu fire subțiri de cupru, astfel încât corpul să nu să fie complet și înceapeți să-l decorați. Lăsați-vă purtați de valul fanteziei și aranjați accesoriile cu ajutorul pistolului de lipit cu silicon. Pentru a creea un efect robust, decorați coroana în jurul perimetrului, iar o coroniță mai mică poate fi decorată doar într-o parte, în mod ideal partea de jos. Atașați o panglică solidă în partea de sus a coroanei, astfel încât să o puteți agăța și să admirați munca dvs. de fiecare dată când reveniți în casă!

Coroniță de Advent

Vianocne dekoracie advent