Elementele de bază ale garderobei: 6 moduri de a purta jucăuș un tricou alb

07. feb'20

Tricoul alb vă va salva la nevoie și vă va face un serviciu imens nu numai la întălnirea cu iubitul, ci și la o întâlnire de afaceri importantă. Este pur și simplu o piesă pe care orice femeie, dar și un bărbat, ar trebui să o aibă în garderobă. Un singur tricou alb de bumbac și de calitate, vă va ajuta să creeați o serie de ținute. Vă prezentăm 6 look-uri, în care rolul principal îl joacă tricoul alb.

La fel ca blugii clasici, tricoul alb este o piesă vestimentară care vă va oferi o mână de ajutor în situații precum „nu am cu ce să mă îmbrac”. Chiar și combinația blugilor simpli cu un tricou alb este nemuritoare și nu veți strica nimic prin alegerea acestor două piese. Multe modele de modă și-au construit stilul doar pe piese basic. Astăzi, însă, vă vom arăta că tricoul alb nu este deloc plictisitor, ba dimpotrivă.

Ținuta nr. 1

Biele tricko oblek

V-ați pătat cămașa albă preferată cu cafea și aveți astăzi la lucru o întâlnire importantă de afaceri? Problema poate fi rezolvată de un tricou alb, pe care nimeni nu îl va observa sub sacoul de damă. Accentul va fi pus în continuare pe costumul de damă, accesoriile elegante și tocurile înalte care, la fel ca tricoul alb, vor salva fiecare ținută. În cazul în care vremea este mai rece puteți înlocui pantofii cu ceva mai confortabil și nu uitați de geanta frumoasă și o haină de calitate, care aduce un plus de valoare întregii ținute. Poate vă veți simți ca un personaj din serialul Suits, dar de ce nu?

Ținuta nr. 2

Biele tricko hnede doplnky

Versiunea mai puțin strictă a primei ținute este ținuta nr. 2, în care negrul a fost înlocuit cu o nuanță mai caldă de maro. Pantalonii maro eleganti, completati cu o curea neagră și un tricou alb simplu, vor creea o armonie demnă de o eleganță casual. Ținuta este potrivită pentru muncă, examen, dar și pentru întălniri de afaceri sau prânz, este relaxantă, dar totuși reprezentativă. Cu siguranță vor fi bine primite și bijuteriile, accesoriile, haina de lână și ghetele albe.

Ținuta nr. 3

Biele tricko ruzove doplnky

Vreți să fiți mai degrabă o doamnă blândă decât un partener serios de afaceri? Înlocuiți pantalonul cu o fustă romantică și o haină superba roz. Nuanțele delicate de roz, completate cu maro pământesc și tricoul alb, sunt perfecte pentru prima întâlnire, dar și pentru pentru un curs de la facultate, o zi lucrătoare sau un prânz cu o prietenă. În zilele mai reci, nu uitați de un fular cald și companie ar trebui să vă facă și o geantă practică în care vă veți stoca notițele de la cursuri, documentele de lucru, precum și o achiziție mai mică.

Ținuta nr. 4

Biele tricko monica geller

Ați văzut legendarul serial Prietenii, de atâtea ori încât cunoașteți deja nu doar toate replicile, dar și ținutele? Vestea bună pentru toți iubitorii a acestui serial american, este faptul că, stilul filmului Prietenii, a revenit din nou în modă. Îmbrăcați-vă ca lși iubitoarea ordinii morbide, Monica Geller, ieșiți cu prietenii la o cafenea și prefaceți-vă că sunteți în mijlocul New York-ului plin de viață. Această ținută simplă din denim vă va ajuta fără probleme - aveți nevoie doar de un tricou simplu alb, jeanși în stilul mom, cămașă din denim legată la brâu, luați-vă rucsacul și ținuta este gata. Una dintre cele mai confortabile ținute are un alt avantaj - este incredibil de atemporală și stilată.

Ținuta nr. 5

Biele tricko letne saty

Se ascunde în dvs. un suflet romantic, dar dvs. nu vreți cu încăpățânare să afișați această latură? Relaxați-vă și nu vă temeți să le arătați tuturor că, sunteți cu capul în nori. Încercați combinația neobișnuită pe care încă o putem vedea pe străzi. În acest caz, tricoul alb din bumbac va zări de sub rochia romantică de vară și nu va lipsi nici coșul din paie cu curele roz pastelate. Ținuta va fi finalizată de adidași în aceeași culoare pe care îi puteți schimba cu sandale mai aerisibile, dar nu uitați să împachetați o piesă importantă - un pulover cald care vă va salva în timpul serilor reci.

Ținuta nr. 6

Biele tricko cierna

Romantismnul nu vă spune nimic, ci sunteți o rebelă trup și suflet? Ultima tinuta, în care tricoul alb joacă rolul principal, este ideală pentru dvs. Blugii clasici, tricoul alb fără imprimeu, geaca din piele mare și caldă, cizmele confortabile până la gleznă, geanta spațioasă și accesorile extravagante, toate creează o armonie perfectă în care vă veți simți în pielea dvs. O parte esențială este căciula care va salva “bad hair day” și, bineînțeles, ochelarii care vă vor salva de privirile celor din jur.