Moda anilor 90 a revenit! Inspirați-vă din legendarii Friends

23. ian'23

Dragostea fatidică a lui Ross și Rachel a fost urmărită de toată lumea în ultimele decenii și am devorat, de asemenea, ținutele pe care nu doar Rachel, ci și Monica, Phoebe și alte personaje le-au arătat pe ecranele TV. Multe seriale din anii 90 ne-au inspirat în trecut și astăzi ne inspiră din nou mai mult ca niciodată. Am selectat pentru dvs. cele mai bune ținute pe care le puteți purta astăzi fără rușine.

Poate că și tu dvs. ați crescut și ați copilărit cu serialul Friends și știți replicile actorilor pe de rost. Iubirile lor fatidice, schimbările de serviciu, grijile zilnice, dar și bucuriile i-au ajutat pe mulți dintre noi să depășim zile grele și ne-au oferit minutele de relaxare atât de necesare.

Cu toate acestea, fiecare parte includea ținute iconice și prin asta nu ne referim la pantalonii de gravidă ai lui Phoebe (Santon) sau costumul armadillo de Crăciun al lui Ross. Amintiți-vă alături de noi despre cele mai bune ținute ale celor trei eroine principale ale serialului, care sunt atât de atemporale încât îndeplinesc toate tendințele modei chiar și în 2023.

Rachel și lumea ei a modei

Cel mai mare model al modei din ultimele decenii a fost, fără îndoială, Rachel Green. Fustele mini plisate (sau fustele mini în general) erau marca ei comercială, pe care a combinat-o cu diverse cămăși, pulovere și tricouri. Topurile au fost cele care au oferit ținutelor un fel de casualitate și o notă de cotidian.

Rachel, care mai târziu a lucrat în domeniul modei, a știut să se îmbrace elegant pentru orice ocazie, iar nunta ei din episodul pilot din Friends nu a făcut excepție. Rochia de mireasă a lui Rachel este atât de atemporală încât și astăzi am putea-o trece drept o tendință de modă și am putea merge spre altar cu ea. 

Priatelia outfity Rachel

Monica iubitoarea de blugi

Monica Geller, sora lui Ross cu cel mai deprimant „Bună” de pe lume și cu o bucătăreasă uimitoare nu este departe nici în domeniul modei. Semnul ei distinctiv sunt blugii în multe privințe - și prin asta ne referim la blugi de tip „mom” sau „boyfriend”, care sunt din nou populari în moda actuală de mai multe sezoane.

Stilul Monicăi poate fi definit ca fiind relaxat, feminin, dar în același timp oarecum sportiv. Dovadă este, de asemenea, o rochie de vară completată de adidași și din nou populara plasă sau blugi rupți combinați cu un maieu roșu. Vă plac blugii și căutați mereu idei noi despre cum să-i purtați? Monica vă va da cu siguranta sfaturi, trebuie doar să o urmăriți cu atentie pe ecrane.

Priatelia outfity Monicy

Phoebe cea unică

Phoebe ne-a oferit poate cele mai sălbatice ținute din serial, dar s-au potrivit perfect cu personalitatea ei. Topurile colorate în combinație cu fuste cu model nebunesc, vestele croșetate, broșele mari și de neratat sau alte decorațiuni... acesta este stilul lui Phoebe Buffay, care ne-a oferit încă din prima parte a serialului o altă perspectivă asupra vieții.

Am selectat pentru dvs. ținute care sunt potrivite nu numai pentru purtarea de zi cu zi, ci și pentru festivalurile de vară. Acolo, moda anilor 90 este la mare căutare, si nimeni nu se va opri la accesoriile vesele si izbitoare din păr, pe mâini, urechi sau pe haine.

Priatelia outfity Phoebe

Desigur, aceasta este doar o mică parte din ținutele pe care Rachel, Monica și Phoebe le-au purtat pe parcursul a celor zece sezoane. Totuși, ele sunt și dovada că moda se reciclează și ce se purta acum câțiva ani se poartă din nou. Deci, sunteți deja în drum spre dulapul părinților și bunicilor dvs.?

Zdroj foto: Pinterest