Bazele garderobei: geantă neagră vs. 5 ținute diferite

02. apr'21

Negrul nemuritor nu este culoarea tuturor femeilor, dar fiecare expert în modă vă va spune că, în garderoba fiecărei femei se găsesc câteva piese de culoare neagră. Sacou negru, pantalonii negri, rochie neagră și, nu în ultimul rând, o geantă neagră practică. Și exact acestui lucru, va fi dedicat articolul de astăzi, despre elementele de bază ale garderobei.

O singură geantă, 5 ținute pentru diferite ocazii. La fel ca toate piesele de bază ale garderobei, geanta neagră este un cameleon uimitor și se potrivește foarte bine, aproape fiecărei ținute. Vă aducem cinci inspirații, datorită cărora puteți arăta altfel în fiecare zi și totuși veți avea întotdeauna ceva care nu se va schimba - o geantă neagră practică.

Ținuta nr. 1

Cierna kabelka dzinsy

O ținută simplă, potrivită pentru muncă, școală, cumpărături sau întâlnire, fiind formată din piese pe care cu siguranță le aveți acasă. Blugii populari care vă stau foarte bine, cămașa albă, un trench maro și o geantă neagră, creează o combinație potrivită pentru orice vârstă. În această ținută, cele mai importante sunt accesoriile, cu care puteți schimba întregul look. Dimineața veți purta mocasini confortabili și seara îi veți înlocui cu sandale sexy, veți adăuga câteva accesorii sclipitoare, ruj roșu și veți obține ținuta perfectă pentru o întâlnire sau pentru a sta cu prietenii. Dar atenție, această combinație este foarte captivantă și s-ar putea să vă treziți că, nu purtați nimic altceva în afară de această ținută.

Ținuta nr. 2

Cierna kabelka elegancia

Vă așteaptă o întâlnire de afaceri importantă? Acum nu este momentul experimentelor, așa că trebuie să mergeți pe siguranță. Fusta neagră, sacolu negru și bluza bej sunt la baza unei ținute care nu va distrage pe nimeni în timpul unei întâlniri de afaceri și veți putea să vă prezentați cu încredere ideile. În acest caz, ținuta nu ar trebui să atragă atenția, așa că lăsați accesoriile extarvagante acasă și alegeți cercei eleganți și un ceas. Cu siguranță nu poate lipsi geanta neagră, care va fi suficient de spațioasă și veți puteți stoca cu ușurință în ea, toate materialele necesare.

Ținuta nr. 3

Cierna kabelka leopard

Vreși să vă destăinuiți puțin? Tinuta nr. 3,  va îndeplini dorinta dvs., fiind dominată de o rochie maxi cu animal print. Aspectul care amintește de moda rebelă a anilor 90 este completat de cizmele legendare Martens și nu poate lipsi nici geaca din piele sau accesoriile. Peste rochie vă puteți lua o centură subțire, care va va scoate silueta în evidență. Dacă în viitor, veți căuta o ținută pentru un festival de muzică, veți ști unde să căutați. Acest look va fi invidiat de actuala generație de actori Z.

Ținuta nr. 4

Cierna kabelka baretka

Această ținută simplă, dar atemporală, vă va duce prin Parisul romantic, în care accesoriile joacă rolul principal. Pariziencelor nu le pot lipsi legendarele berete roșii, dar ți eșarfele la gât sunt o necesitate. Alegeți încălțăminte confortabilă, aruncați peste voi un cardigan cald și nu uitați să vă puneți în geanta neagră spațioasă, o baghetă crocantă, brânză franțuzească și o sticlă de vin. Luați-vă și partenerul sau cel mai bun prieten și mergeți la un picnic romantic în stilul frațuzesc..

Ținuta nr. 5

Cierna kabelka male cierne

De la romantism, trecem din nou la un stil tineresc, pe care cu toții l-am admirat în serialele la începutul mileniului. În această ținută, totul se învârte în jurul unor rochii mini negre cu fermoar, pe care le puteți purta în multe feluri, exact ca și geanta neagră. Noi ales ciorapi mai extravaganți tip plasă, o jachetă din denim și adidași nemuritori care vor face față plimbărilor lungi prin oraș, dar și unei nopți de festival. În această ținută, accentul este pus pe bijuterii - inelelele și colierele extravagante sunt o necesitate.

Geanta neagră de calitate nu vă va dezamăgi și va fi mâna  dvs. dreaptă, pentru ani de zile. Ce ținută ați îmbrăca imediat și fără ezitare și ați ieși în stradă cu ea?

Geanta neagră poate fi găsită aici