De ce să cumpărați din GeantalModa.ro?

Magazinul online Geantalamoda.ro oferă o gamă largă de genți moderne de cea mai bună calitate. Acesta nu este singurul motiv pentru care acesta se află printre preferințele tuturor doamnelor stilate.

Calitatea produselor

În magazinul nostru online, găsiți genți de la producătorul spaniol Kbas, care se află pe piață de peste 40 de ani. De data aceasta companie a extins portofoliul familiei sale cu rochii, pălării și curele. Toate produsele pe care le vinde Geantalamoda.ro sunt realizate din materiale naturale de înaltă calitate, în mod direct fiind realizate în Europa și respectând toate standardele europene

Livrare rapidă

Dacă efectuați o comandă până la ora 15.00 în zilele lucrătoare, noi vă livrăm coletul următoarea zi lucrătoare. Dacă comanda dvs. este efectuată după ora menționată sau în weekend, sau într-o zi de sărbătoare, coletul se livrează în următoarea zi lucrătoare. Partenerul nostru este firma de curierat GLS. Pe pagina web a acestora puteți urmări unde se află coletul. Mai multe informații găsiți la sectiunea livrare sau plată.

E-shopul este evaluat de clienți

V-ați comandat deja de la noi? Împărtășiți-vă experiențele la Compari.ro pe rețeaua noastră de Facebook la Genți Kbas sau pe profilul nostru de Instagram.

Dacă doriți mai multe motive de ce este avantajos să cumpărați de la Kbas, citiți articolul nostru.