Protecția datelor personale

Condiții de prelucrare a datelor cu caracter personal

Protecţia datelor cu caracter personal - informații generale

Magazinul online geantalamoda.ro vă mulțumește pentru încrederea acordată și se angajează să ia toate măsurile și demersurile necesare pentru a proteja în condiții de siguranță datele furnizate de dvs., care erau necesare pentru efectuarea comenzii dvs. şi care le-aţi furnizat magazinului online în scopuri de marketing.

Informațiile generale privind protecţia datele cu caracter personal vă informează în special cu privire la datele personale pe care le prelucrăm, cum le prelucrăm și în ce scop. În informaţiile generale privind protecţia datele cu caracter personal, veți afla, de asemenea, despre drepturile dvs. în ceea ce priveşte protecţia datelor personale și cum le puteți aplica. Ca partea a informaţiilor generale despre protecţia datelor cu caracter personal este considerat şi articolul 9 a informațiilor generale privind protecția datelor cu caracter personal.

Datele personale pe care le furnizați la vizitarea site-ului geantalamoda.ro sunt prelucrate de societatea comercială Katkyn, s.r.o., cu sediul la Račianska 88 B, Bratislava 831 02, CUI: 54 684 790, înregistrată în Registrul Comercial al Judecătoriei Bratislava I, Ltd., Sro, nr. 163551/B, (mai departe ca "Companie" sau "Operator" sau doar "noi").

Dacă aveți întrebări, sugestii sau solicitări referitoare la datele dvs. personale sau dacă doriți să depuneți o plângere cu privire la protecția datelor dvs. personale, le puteți adresa la unul din contactele enumerate mai jos.

detalii de contact:

e-mail: info@geantalamoda.ro
Tel: 0771 689 578

Compania Katkyn, s.r.o. poate furniza datele dvs. personale unui transportator extern, căruia îi sunt furnizate datele personale ale clienților în măsura în care este necesar pentru livrarea fără probleme a bunurilor, unei firme de contabilitate externe pentru îndeplinirea obligațiilor Companiei în conformitate cu reglementărilor generale legale, precum și entităților externe prin care putem procesa plățile pentru bunurile achiziționate. În contact cu datele dvs. personale, vor fi şi programatorii externi care lucrează la funcționalitatea și aspectul site-ului nostru, o agenție de publicitate colaboratoare, care se ocupă de furnizarea noutăţilor, precum și compania care asigură funcționarea corectă și service-ul serverelor noastre. De asemenea, în contact cu datele dvs. personale pot ajunge diferitele autorități ale statului în îndeplinirea îndatoririlor noastre, protecția noastră, drepturile și interesele legitime. Operatorul magazinului online geantalamoda.ro, procesează datele personale ale clienților în sistemele de informare, a căror siguranță și corectitudine reprezintă o prioritate pentru companie. Informațiile clienților sunt prelucrate în conformitate cu legile aplicabile ale Republicii Slovace.

Cu datele dvs. personale lucrăm atent și profesional, deoarece confidențialitatea dvs. este inviolabilă și confidențială.

 • În nici un caz datele primite nu sunt furnizate altor persoane (cu excepția serviciului de curierat, în măsura necesară pentru a livra bunuri). Stocarea acestora este efectuată într-o bază de date securizată cu acces autorizat
 • Angajații care vin în contact cu datele personale sunt instruiți în mod corespunzător și propriu-zis cu importanța acestora și modul de procesare a acestor date.

Pentru a fi în măsură să furnizăm servicii la nivel profesional, avem nevoie de câteva informații.

 • Nu furnizăm în niciun caz, datele pe care le primim câtre terțe părți. Depozitarea acestora se realizează într-o bază de date securizată cu acces autorizat.
 • Lucrătorii care vin în contact cu datele dvs. personale au fost instruiți corespunzător cu privire la manipularea corectă și sensibilă a acestora și sunt confidențiali cu privire la datele personale pe care le furnizați.
 • Când faceți cumpărături pe site-ul geantalamoda.ro nu este necesară înregistrarea, datele dvs. care sunt necesare pentru efectuarea comenzii, pot fi introduse doar o singură dată.
 • Noi obținem de la dvs. numai datele de care avem într-adevăr nevoie pentru a procesa comanda (lista datelor necesare poate fi găsită mai jos)
 • Nu abuzăm de numărul dvs. de telefon pentru scopuri de marketing, vă vom contacta doar în legătură cu comanda dvs. și livrarea acesteia sau în legătură cu reclamația dvs. în cazul în care ați efectuat-o. Pe adresa dvs. de e-mail puteţi primi, de asemenea, informații despre primirea comenzii, stadiul procesării și expedierii acesteia.
 • Fără consimțământul dvs. prealabil, nu vă vom trimite e-mailuri selectate privind promovarea companiei noastre, informații despre produsele noastre actuale oferite în magazinul nostru sau alte e-mailuri promoționale (newsletter).

Plată online securizată

 • Când efectuați o plată online utilizând sisteme de plată, introduceți toate datele dvs.  pe gateway-ul de plată securizat.
 • Nu intrăm în contact cu datele dvs. persoanale de plată, noi aflăm prin e-mail sau SMS, doar dacă tranzacția dvs. a fost reușită sau nereușită.

Protecția datelor personale - informații detaliate • Procesarea bazată pe executarea contractului

În cazul în care aţi decis să achiziționeze bunuri de pe e-shopul Companiei şi sunteţi o persoană fizică, prelucrăm informațiile personale despre dvs. în următorul scop:

 • numele și prenumele, adresa de reședință permanentă, inclusiv codul poștal sau altă adresă, în cazul în care clientul dorește să-și livreze bunurile la o altă adresă, decât adresa permanentă, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile despre bunurile achiziționate.

În cazul în care cumpărați bunuri în calitate de companie, procesăm datele persoanei de contact pentru această companie în următoarea măsură: numele, prenumele, tel. numărul și adresa de e-mail.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal, specificate mai sus este de a emite un document fiscal, relații precontractuale, identificarea cumpărătorului, confirmarea comenzii, prin telefon sau e-mail și livrarea bunurilor.

Furnizarea datelor cu caracter personal ale Companiei este voluntară și servește în scopul îndeplinirii obligațiilor Companiei în baza contractului de cumpărare și comunicării ulterioare privind comanda. Fără a furniza datele personale dpecificate, nu am putut respecta în mod corespunzător contractul, ceea ce ar face imposibilă încheierea acestuia.

Pe baza celor de mai sus, vă anunțăm că în conformitate cu dispoziţiile, § 13 alin. 1 punct. b) din Legea nr. 18/2018 Z. z. privind protecția datelor cu caracter personal și modificarea anumitor legi, astfel cum a fost modificată (denumită în continuare "RGDP" sau "Legea privind protecția datelor cu caracter personal"), Compania va procesa datele personale ale cumpărătorului fără consimțământul persoanei în cauză ca prelucrare a contractului personal, Datele cumpărătorului vor fi executate de companie în relații precontractuale cu cumpărătorul, iar prelucrarea datelor cu caracter personal ale cumpărătorului este necesară pentru îndeplinirea unui contract de cumpărare în care cumpărătorul acționează ca una dintre părți.

Folosim informațiile personale pentru pregătirea, încheierea și executarea contractului cu clienții noștri pe perioada necesară procesării comenzilor. După această perioadă, păstrăm datele privind interesul nostru legitim de a proteja drepturile noastre juridice, înregistrările noastre interne și controalele pe durata perioadei de prescripție (3 ani) și un an după expirarea sa în ceea ce privește revendicările aplicate la sfârșitul perioadei de prescripție . În cazul unor proceduri juridice, administrative sau de altă natură, vă vom prelucra datele personale în măsura necesară pentru durata acestor proceduri și restul perioadei de prescripție până la terminare. Interesele noastre legitime sunt protejarea drepturilor legale și de a controla furnizarea corespunzătoare a serviciilor noastre. În scopul îndeplinirii obligațiilor legale, procesăm datele cu caracter personal timp de 10 ani.

9.2 Prelucrarea datelor personale pe baza consimțământului dvs.

Putem procesa datele Dvs. personale cu privire la programele de loialitate, activitățile de marketing, informații despre oferte, noutăţi și reduceri, dar numai cu consimțământul dvs. prealabil în conformitate cu § 13 alin. 1 punct. a) Legea privind protecția datelor cu caracter personal. Acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul menționat mai sus poate fi indicat prin bifarea căsuței în momentul comandării bunurilor prin intermediul magazinului online geantalamoda.ro sau printr-un alt mod activ adecvat adresat Companiei.

În cazul în care bifați căsuţa înainte de vă plasa comanda, exprimându-vă astfel consimțământul dvs. în conformitate cu § 13 alin. 1 punct. a) Legea privind protecția datelor cu caracter personal, sunteți de acord să procesăm și să stocăm datele dvs. personale din gama:

 • nume, prenume, şi adresa de e-mail,

care sunt necesare pentru activitatea noastră privind transmiterea informațiilor despre produse noi, reduceri și oferte asupra bunurilor oferite și pentru a putea procesa datele dvs. personale în sistemele noastre de informații referitoare la transmiterea informațiilor despre produse noi, reduceri și oferte asupra bunurilor oferite.

Dacă ne-ați acordat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal așa cum am subliniat mai sus, prin urmare, pentru înregistrarea în programul de loialitate al Companiei sau pentru desfășurarea activităților de marketing, vom păstra aceste date timp de 3 ani sau pentru o perioadă mai scurtă în cazul exercitării oricăruia dintre drepturile dvs. enumerate în paragrafu 9.3 sau în cazul retragerii consimțământului.

În cazul în care vă exercitați unul dintre drepturile dvs. enumerate mai jos sau vă retrageți consimțământul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal acordate Companiei, datele dvs. personale vor fi eliminate imediat și  definitiv prin mijloace tehnice, distrugere sau ardere.

9.2.1 La efectuarea comenzii, puteți, de asemenea, să vă dați acordul pentru prelucrarea datelor personale pentru a vă îmbunătăți serviciile bazate pe recenzilor clienților, acest lucru fiind realizat prin intermediul companiei Compari Online Comparison Shopping Kft., Str. Rákóczi 70-72. 1074 Budapesta, Ungaria, pagina www.compari.ro. În acest scop, furnizăm companiei Compari Online Comparison Shopping Kft, informațiile dvs. personale, mai exact adresa dvs. de e-mail și informaţii despre bunurile achiziționate. Aceste date personale sunt prelucrate numai pentru perioada necesară până la finalizarea evaluării achiziției sau timp de un an, în cazul în care persoana nu efectuează evaluarea. În cazul neacordării în acest scop, nu vor fi furnizate date cu caracter personal ale societății în cauză.

9.2.2 În cazul unui concurs în sensul art. 15 din Termenii și Condițiile noastre generale publicate pe site-ul geantalamoda.ro, este posibil să vă solicităm să acceptați prelucrarea datelor dvs. personale în scopul participării dvs. la concurs.

Dacă ne dați consimțământul menționat anterior, putem procesa informațiile dvs. personale în măsura: numele, prenumele, adresa dvs. permanentă (sau altă adresă diferită de adresa dvs. de domiciliu), adresa de e-mail, numărul de telefon, imagini și video - înregistrări audio, pentru a alege un câștigător prin selecție aleatorie sau directă (metoda de selecție a câștigătorului va fi ajustată în condițiile competiției), contactarea și transmiterea premiului câștigătorului.

Datele personale de mai sus sunt prelucrate de noi numai pe durata concursului și sunt eliminate  definitivdupă finalizare.

9.2.3 Vă puteți retrage consimțământul dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale în orice moment prin intermediul site-ului geantalamoda.ro în scris sau electronic.

9.3 Utilizarea cookie-urilor

Când vizitați site-ul nostru, cookie-urile mici sunt stocate pe dispozitiv (computer, tabletă, smartphone ...) și apoi sunt citite de noi. Cookie-urile noastre sunt folosite pentru a vă îmbunătăți experiența atunci când navigați pe site-ul nostru din momentul vizitei dvs. până la sfârșitul vizitei. Când închideți site-ul nostru, unele dintre aceste cookie-uri vor fi șterse, iar altele vor rămâne pe dispozitivul dvs. și vor fi activate ori de câte ori vizitați site-ul nostru timp de 7 zile

Cookie-urile pe care le folosim ne ajută:

 • pentru a vă identifica la următoarea vizită, astfel încât să vă putem vizualiza un site potrivit pentru dispozitivul dvs., pentru a nu trebui să vă conectați în mod repetat de fiecare dată când vizitați site-ul nostru
 • astfel încât să putem identifica, corecta și/sau elimina părțile nefuncționale ale site-ului nostru
 • astfel încât să putem urmări traficul pe site-ul nostru, vizualizările produselor individuale sau să investigăm eficiența anunțurilor pe care le-ați accesat pe site-ul nostru; Realizăm această monitorizare prin Google Analytics, operată de Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda.

Cookie-urile de mai sus sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului nostru sau pentru informațiile despre eficiența anunțurilor noastre. În ceea ce privește folosirea cookie-urilor, nu procesăm nicio informație personală. Dezactivarea cookie-urilor în browser-ul dvs. poate duce la defectarea și afișarea necorespunzătoare a site-ului nostru web.

De asemenea, stocăm cookie-uri pe dispozitivul dvs. care ne permit să colectăm informații despre achizițiile dvs. anterioare, în cazul produselor căutate, care vă pot oferi bunurile despre care credem că var putea interesa. Informațiile despre achizițiile dvs. și produsele urmărite sunt anonime și nu intră în contact cu persoana dvs. Aceste fișiere cookie sunt procesate timp de 7 zile

Site-ul nostru utilizează, de asemenea, cookie-uri care oferă posibilitatea de conectare prin intermediul rețelelor sociale Facebook sau Google, precum și alte funcții oferite de aceste rețele sociale. Cu toate acestea, prin intermediul rețelelor sociale menționate mai sus, nu furnizăm sau dezvăluim date personale pe care le primim, rețelele dvs. sociale sunt voluntare și confidențialitatea dvs. este guvernată de regulile companiilor care operează aceste rețele.

Nu ne asumăm răspunderea pentru stocarea cookie-urilor pe site-urile web ale unor terțe părți sau pentru utilizarea cookie-urilor stocate pe dispozitive ale unor terțe părți.

Puteți revoca sau reevalua în orice moment consimțământul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor prin secțiunea de pe site-ul nostru Web, "Configurarea cookie-urilor".

Prin modificarea browserului dvs. sau interzicerea utilizării fișierelor cookie este anulat acordul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor.

Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, acestea nu vor fi utilizate de noi. Dacă nu acceptați acest consimțământ, vă puteți agrava experiența în vizualizarea site-ului nostru sau în recomandarea produse relevante.

În browserul dvs., puteți seta interzicerea stocării cookie-urilor sau permiterea stocării  numai a fișierelor cookie, care au încredere sau acceptarea cookie-urilor numai de pe site-urile pe care le navigați în prezent. De asemenea, puteți șterge toate sau numai câteva fișiere cookie care sunt deja stocate pe dispozitivul dvs. Vă rugăm să rețineți, că prin ștergerea modulelor cookie unele funcții și părți ale site-ului nostru ar putea să nu funcționeze corect.

9.4 Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. personale, aveți dreptul, printre altele, să revendicați următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces la datele personale ale persoanei vizate prelucrate de către Companie și, prin urmare, dreptul de a obține de la Companie, confirmarea faptului că aceasta prelucrează sau nu procesează date personale despre persoana în cauză.

În cazul în care datele personale ale persoanei respective sunt prelucrate de Societate, persoana în cauză eliberează pe baza unei cereri, o copie a datelor personale ale persoanei în cauză. Împreună cu cele de mai sus, vor fi furnizate, de asemenea, informații despre persoana vizată, în special cu privire la scopul prelucrării, categoria datelor cu caracter personal prelucrate, identificarea destinatarului sau categoria destinatarilor căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, timpul de păstrare a datelor cu caracter personal, informațiile sursă din care acestea au fost obținute și informațiile privind existența deciziilor individuale automatizate, inclusiv profilare.

Emiterea primului exemplar în conformitate cu propoziția anterioară este gratuită. Pentru orice alte copii solicitate de persoana în cauză, compania va percepe o taxă corespunzătoare costurilor administrative generate pentru emiterea copiei. Dacă o persoană cere informații prin mijloace electronice, acestea vor fi furnizate într-o formă electronică utilizată în mod obișnuit, prin e-mail, dacă nu se solicită altfel.

 • Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal și, prin urmare, dreptul Companiei de a corecta datele personale ale persoanei care solicită sau de a completa datele personale. Acest drept poate fi, de asemenea, exercitat de persoana în cauză prin intermediul site-ului e-shopului geantalamoda.ro, în secțiunea clienților, imediat după autentificare.
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal procesate de Companie, în special în cazul în care
  1. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost dobândite sau prelucrate în alt mod;
  2. persoana în cauză retrage consimțământul în temeiul căruia se efectuează prelucrarea,
  3. persoana vizată se opune prelucrării datelor cu caracter personal, în conformitate cu alin. 6.
  4. datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal,
  5. este motivul eliminării obligației prevăzute de lege, de un regulament special sau de un acord internațional obligatoriu pentru Republica Slovacă, sau
  6. au fost obținute date cu caracter personal în legătură cu furnizarea de servicii ale societății informaționale persoanelor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Persoana în cauză nu are dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal, cu condiția ca prelucrarea acestora să fie necesară:

 1. exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare;
 2. să îndeplinească o obligație prevăzută de lege, un regulament special sau un tratat internațional obligatoriu pentru Republica Slovacă sau să îndeplinească o sarcină îndeplinită în interesul public sau în exercitarea autorității publice încredințate societății,      
 3. din motive de interes public în domeniul sănătății publice,
 4. în scopul arhivării în interes public, în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice, în cazul în care este posibil ca dreptul de anulare să împiedice sau împiedică în mod semnificativ atingerea obiectivelor  unei astfel de prelucrări; sau
 5. pentru demonstrarea, exercitarea sau apărarea reclamațiilor juridice.

Compania va efectua ștergerea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate, la cerere și fără întârzieri nejustificate după ce a stabilit că cererea persoanei respective este întemeiată.

 • Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal, în special în cazurile în care:
  1. persoana în cauză va contesta corectitudinea datelor cu caracter personal prin obiecția prevăzută la alin. 9.4 de mai sus, într-o perioadă care permite Companiei să verifice corectitudinea datelor cu caracter personal;
  2. prelucrarea este ilegală și persoana în cauză solicită o restricție a utilizării acestora în locul ștergerii datelor cu caracter personal;                  
  3. Compania nu mai are nevoie de date cu caracter personal în scopul prelucrării, ci are nevoie de persoana în cauză pentru a dovedi, aplica sau apăra reclamații juridice;
  4. persoana în cauză sa opus prelucrării datelor cu caracter personal de câtre revendicările legitime a Companiei, în așteptarea verificării faptului că motivele legitime ale Companiei depășesc motivele legitime ale persoanei în cauză.     

În cazul în care persoana în cauză solicită o limitare a prelucrării datelor sale cu caracter personal, Societatea nu va efectua, fără acordul persoanei vizate, nici o operațiune de prelucrare, alta decât stocarea sau folosirea acesteia pentru a solicita revendicări legale.

În cazul în care limitarea prelucrării datelor cu caracter personal trebuie abrogată, Societatea va informa în prealabil persoana în cauză.

 

 • Dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce înseamnă obținerea datelor cu caracter personal furnizate societății de către persoana în cauză, care are dreptul de a transfera aceste date unui alt operator într-un format electronic și ușor de citit, cu condiția ca datele personale să fi fost obținute cu acordul persoanei vizate sau în baza contractului; prelucrarea acestora are loc sub forma mijloacelor automate.
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul. În legătură cu acordarea consimțământului dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul, în orice moment, să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale, în cazul în care datele personale despre dvs. sunt procesate pe baza consimțământului dumneavoastră.

Puteți să vă retrageți consimțământul prin contactarea Companiei pe baza cererii dvs, prin oricare alt mod sau contactând persoana responsabilă dacă aceasta a fost determinată. (detaliile de contact pentru persoana responsabilă, dacă este cazul, pot fi găsite în „Politica de confidențialitate a Companiei“).

Legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal pe baza consimțământului nu este afectată de recursul său în domeniul prelucrării înainte de retragerea consimțământului respectiv.

 • Persoana în cauză are dreptul de a depune o cerere de deschidere a procedurii la Oficiul pentru protecția datelor cu caracter personal din Republica Slovacă în cazul în care consideră că drepturile sale în domeniul protecției datelor cu caracter personal au fost încălcate.

9.5 Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal

Pe baza datelor prezentate în scris, aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale de către Companie în cazul în care compania vă procesează datele dvs. personale prin lege (adică fără consimțământ) și consideră că această prelucrare este restrictivă pentru drepturile dvs. sau pentru a interfera cu drepturile dumneavoastră.

În ceea ce privește prelucrarea datelor personale, puteți contesta prelucrarea datelor dvs. personale pe baza:

  1. titlului legal pentru îndeplinirea sarcinilor îndeplinite în interes public sau în exercitarea autorității publice sau pe baza titlului legal al intereselor legitime ale Societății,    
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul comercializării directe,
  3. prelucrarea în scopuri științifice, istorice de cercetare sau în scopuri statistice.

Dacă vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal în scopul comercializării directe în conformitate cu paragraful b) al acestui paragraf, datele dvs. personale nu pot fi prelucrate de Companie.

Compania va face o obiecție în termen rezonabil. Compania nu poate prelucra în continuare datele cu caracter personal, decât dacă demonstrează interesele legitime necesare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal care depășesc drepturile sau interesele persoanei în cauză sau motivele pentru revendicarea unei cereri legale.

De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți oricând deciziei Societății, având efecte juridice care afectează persoana dvs. sau vă afectează în mod semnificativ în cazul în care o decizie se face numai pe baza prelucrării automate a datelor cu caracter personal. Aveți dreptul să solicitați Companiei să vă revizuiască decizia printr-o altă metodă decât o formă automatizată de procesare și Compania trebuie să respecte această solicitare într-o manieră neautomatizată, de ex. decizia este verificată de persoana responsabilă. Cumpărătorul nu are acest drept decât dacă este necesară o decizie automatizată în vederea încheierii unui contract sau a executării unui contract între Companie și persoana în cauză dacă această decizie este executată în temeiul unui regulament special sau al unui acord internațional la care Republica Slovacă este obligată, în măsuri corespunzătoare care să garanteze protecția drepturilor și a intereselor legitime ale persoanei în cauză sau să dea consimțământul explicit asupra deciziei automatizate.

9.6 În cazul în care exercitați oricare dintre drepturile enumerate la alin. 9.4 sau 9.5, Compania vă va furniza informații despre acțiunile care au fost întreprinse asupra drepturilor dumneavoastră. Compania vă va furniza informații în conformitate cu propoziția anterioară cel târziu la o lună de la primirea notificării privind aplicarea legii. În cazul în care compania nu vă poate furniza informații în termenul stabilit, veți fi informat cu privire la prelungirea termenului cu maximum două luni (inclusiv în mod repetat) împreună cu o justificare.

Furnizarea informațiilor în exercitarea drepturilor în baza celor de mai sus este gratuită. În cazul în care legea este aplicată în mod evident nerezonabilă sau disproporționată, Societatea poate solicita persoanei în cauză o taxă rezonabilă, respectiv. refuză să acționeze în contextul legii aplicabile.

9.7 Societatea declară că, în conformitate cu Secțiunea § 7 a Legii privind protecția datelor cu caracter personal, va achiziționa numai date cu caracter personal în scopurile specificate la punctele 9.1 și 9.2 ale acestor condiții și va fi procesată numai într-o manieră compatibilă cu scopul pentru care au fost obținute.

9.8 Compania declară că, în conformitate cu Secțiunea § 6 din Legea privind protecția datelor cu caracter personal, va procesa datele cu caracter personal în mod legal, în conformitate cu bunele moravuri, astfel încât să se evite încălcarea drepturilor fundamentale ale persoanei în cauză și va acționa într-un mod care nu contravine Legea privind protecția datelor cu caracter personal sau alte reglementări legale generale; nici nu le va ocoli.

9.9 Procesarea informațiilor dvs. personale în afara companiei.

După ce vă furnizați informațiile personale Companiei, acestea pot fi procesate ulterior de companiile:

Allit, s.r.o.

Adresa: Námestie sv. Františka 18B, Bratislava 841 04

CUI: 36 723 134 înregistrată în Registrul Comercial al Judecătoriei Bratislava I, Secțiunea Sro, nr. 44009 / B

TNT Express Worldwide spol. s r.o.

Adresa: Pri starom letisku 14, Bratislava 36 830 06

CUI:: 31 351 603 înregistrată în Registrul Comercial al Judecătoriei Bratislava I, Secțiunea Sro, nr. 5165 / B

Poșta slovacă  a.s.

Adresa: Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica

CUI: 36631124 nregistrată la Tribunalul districtual al Tribunalului din Banská Bystrica, secțiunea Sa, nr. 803 / S

Orchid Sphere s.r.o.

Adresa:: Šancová 3570/49, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

CUI: 50 051 521 înregistrată în Registrul Comercial al Judecătoriei Bratislava I, Secțiunea Sro, nr. 107494 / B

Online Comparison Shopping Kft.

Adresa: Str. Rákóczi 70-72. 1074 Budapesta, Ungaria

CUI:01-09-186759 Cod fiscal: 24868291-2-42

engerau labs s.r.o.

Adresa: Staré Grunty 18 841 04 Bratislava - mestská časť Karlova Ves

CUI: 51 247 941 înregistrată în Registrul Comercial al Judecătoriei Bratislava I, Secțiunea Sro, nr. 124651/B