Cunoașteți tendințele modei pentru anul 2020?

28. feb'20

Cine cunoaște tendințele vestimentare? Este adevărat că, designerii vin cu o nouă colecție în fiecare sezon, dar vestea bună este că marea majoritate a tendințelor vestimentare revine din când în când. Nu va fi altfel nici în anul 2020. Am evidențiat pentru dvs. cele mai bune tendințe de modă ale acestui an.

Anul acesta aduce tendințe melanj, care să fie pe placul mai tuturor. O repetăm destul de des, dar este foarte adevărat că - fiecare își va găsi ceva pe placul său. Designerii și casele de modă din sezoanele următoare vor încânta iubitoarele stilului romantic, disco, dar și cele care iubesc moda bărbaților.

Piele colorată

În acest an, toate culorile curcubeului vor fi transferate de pe cer pe îmbrăcăminte, în special pe piele. În săptămânile de modă din colecțiile de primăvară/vară 2020, podiumurile de prezentare se umpleau cu diferite culori. Probabil vă aduceți aminte că, în copilărie ați avut o geacă de piele în culoarea roz bombon sau albastru pastel, care se potrivea perfect cu pantofii în aceeași nuanță. Călătoriți în timp și adăugați în sezonul viitor cel puțin o piesă de piele colorată în garderoba dvs. - pielea vegană este, de asemenea, un succes, potrivit unor designeri de renume mondiali.

Farebná koža

Mâneci voluminoase

Mânecile voluminoase á la Anna Shirley au început să se poarte încă din toamnă, dar probabil că își vor atinge apogeul în acest an. Acestea îi adaugă ținutei nu numai volum, ci și un efect dramatic și, fără îndoială, vor domina fiecare ținută. Dacă nu îndrăzniți să ieșiți în stradă cu mâneci prea voluminoase, care arată ca baloanele, alegeți un model mai clasic în care vă veți simți confortabil. Mânecile voluminoase se potrivesc cel mai bine la rochiile și bluzele romantice, dar designerii au mers mai departe și au “decorat” cu ele și tricourile clasice, cămășile și chiar și puloverele.

Nadýchané rukávy

Bermude

Vă amintiți de pantaloni scurți de ciclism care au dominat lumea modei vara trecută? De această dată, designerii au mers în direcția opusă, aducând un trend care este mai confortabil și mai elegant în același timp. Vorbim despre bermude, care, spre deosebire de pantalonii scurți de ciclism, permit corpului să respire și se potrivesc fiecărei siluete. Bermudele pot fi purtate și la întâlniri de afaceri - trebuie doar completate cu același sacou și costumul cu pantaloni scurti va fi pe lume. Cu toate acestea, sandalele cu șosetele în stil Charlie Harper, lăsați-le pentru acasă și la versiunea elegantă a bermudelor, purtați mai degrabă pantofi eleganți. 

Bermudy

Gulerele Disco

Anul acesta, gulerele discot sunt în topul căutărilor. Vom vedea această revenire surprinzătoare pe paltoane, cămăși și sacouri. În cazul gulerelor disco, culorile de contrast sunt o necesitate, datorită cărora această formă neobișnuită de guler iese în evidență cu adevărat. De asemenea, designerii s-au jucat cu lungimea, lățimea sau ascuțimea gulerelor, astfel încât acelea dintre voi care iubesc tendințele modei, dar care le poartă cu moderație, să fie mulțumite. Și dacă nu veți avea ce să purtați data viitoare la petrecere, alegerea este clară.

Disco goliere

La sfârșit, buline

Celebra frază că bulinele sunt peste tot se va aplica cu adevărat în acest. Mari, mici, negre, albe, colorate, dar și în combinație cu alte forme. Bulinele vor atinge lumea modei mai mult decât alte forme geometrice, așa că ar trebui să le dați și o șansă. Ele domină în special piesele mai elegante, așa că, vor încântă femeile care au un dresscode strict vestimentar la serviciu sau au eleganța pur și simplu în sânge. Caută-le în special pe rochii, bluze, fuste și eșarfe.

Polka dots

Acum că știți ce se poartă în lumea modei în 2020, trebuie să ne amintim ce ar considera designerii ar trebui să fie uitat în anotimpurile anterioare. Trebuie să ne luăm rămas bun de la ochelari de soare în stil Matrix și de la tricouri cu logo-uri de renume mondial.