Galben strălucitor și gri suprem. Care sunt culorile anului 2021?

  Categorii: Culori, Inspirație,
25. dec'20

Un pachet de două culori care aduce un mesaj de putere și speranță, care este durabil și înălțător. În aceste cuvinte, Pantone reprezintă culorile anului 2021. Două culori independente și, pentru mulți aparent incompatibile, ne vor da puterea și pozitivitatea anul viitor, de care cu toții avem nevoie cu siguranță după anul 2020. Vă prezentăm culorile anului 2021, galbenul strălucitor și griul suprem.

Practică și puternică ca o piatră, dar pe de altă parte optimistă și călduroasă. Aceasta este combinația de culori pentru anul 2021, aleasă de Pantone. Nu este prima dată când designerii au decis să aleagă nu una, ci două culori ale anului. După acest an atipic 2020, culoarea galben strălucitor și gri ar trebui să fie un mesaj de fericire, speranță și curaj. Această combinație ar trebui să evoce în noi sentimentul că, viitorul va fi luminos, mai bun și în același timp ferm și permanent.

Un an energic plin de speranță

Nuanța vibrantă a galbenului și griul liniștitor, ne vor duce în anul 2021, pe o plajă cu mult soare. Imaginați-vă că stați pe plajă, ținând în mâini pietre cenușii încălzite de soare, iar razele strălucitoare ale soarelui vă mângâie pielea. Dintr-o dată vă simțiți echilibrați, plini de energie, speranță și putere. Exact aceste de sentimente ar trebui să ne evoce combinația de culori - galben strălucitor, așa-numitul gri iluminant, illuminating și griul suprem, adică gri ultimate gray. Culoarea veselă galbenă îmbibată în energie solară este combinată cu griul natural, care este etern, fiabil și oferă o bază solidă și pământ sub picioare.

Potrivit directorului executiv Pantone, Leatrice Eiseman, combinația dintre ultimate gray și illuminating, încurajează spiritul și subliniază nevoia noastră înnăscută de a fi văzuți, vizibili, recunoscuți și auziți. Combinația dintre gri și galben ne îndreaptă spre noi moduri de gândire și percepție, susține regenerarea și intuiția, respectă înțelepciunea și experiența, încurajează inovația și inteligența.

Pantone zlta siva

Jucăușă și elegantă în același timp

Nu există nicio îndoială că, noua combinație de culori va încânta lumea modei și va aduce tendințe proaspete de modă și combinații originale. Griul suprem este ideal pentru ținutele monocrome care nu vă vor transforma într-un șoricel gri. Cu un accent subtil de galben strălucitor, fie sub formă unei genți, pantofi sau eșarfe, veți fi în continuare elegantă, de bun gust și stilată.

Puteți să vă creați și o ținută galbenă monocromă, care, totuși, necesită puțin curaj, un lucru este sigur că, o astfel de combinație va lumina multe fețe pe stradă. Nu vă temeți să combinați și să încercați lucruri noi. La urma urmei, chiar alegerea galbenului și griului strălucitor este foarte neconvențională și, totuși, culorile acestei combinații, au devenit culorile anului 2021.

Alegerea culorilor pentru anul viitor va aduce un aer proaspăt și în lumea cosmeticelor decorative. Eyeliner galben, ojă gri sau chiar și invers. Această combinație netradițională de culori va trezi cu siguranță în noi pe lângă optimism, speranță și forță, multă creativitate și spiritul jucăuș. O să vă lăsați dusă de val și veți oferi spațiu unor noi posibilități?

Farba roka 2021 moda

O casă minimalistă luminată de soare

Într-o lume plină de incertitudine și disperare, grație celor două culori alese de instituția Pantone, în 2021 ne vom simți (nu numai) plini de energie și speranță pentru un viitor luminos și îndelungat. Nuanțele 17-5104 și 13-0647 sunt potrivite și pentru designul interior. Griul va încânta, fără îndoială, minimaliștii iar galbenul strălucitor va încânta boemii. În combinație, aceste două culori vor crea un interior armonios în care vă veți simți confortabili și fericiți.

Griul (deși ultimate gray, este mai degrabă cald decât rece) poate fi deprimant și rece pentru unele personaje, deci este recomandabil să îl combinați cu o altă culoare. Opusul său este galbenul strălucitor, culoarea optimismului, care încurajează în plus creativitatea și chiar intelectul și prietenia. Dacă doriți ca oaspeții dvs. să se simtă confortabil, alegeți galbenul, pentru peretele contrastant din sufragerie. O mână de ajutor pot fi și accesoriile, cum ar fi perne și pături, vaze sau chiar cărțile de pe raft cu coperți galbene.

Farba roka 2021 domov

Albastrul clasic, adică culoarea anului 2020, va fi înlocuită în următoarele 12 luni de gri și galben strălucitor. Echilibrul, perseverența și rezistența vor fi combinate în 2021 cu optimism, speranță și zile călduroase însorite. Sunteți pregătiți pentru această schimbare?