Modalități de plată și livrare

Livrare

Modalități de plată

Urmărirea coletului online

Livrare

Modalități de livrare

  • Pentru a livra comenzile dvs. utilizăm în mod regulat serviciul de curierat GLS. În plus, pe lângă reducerile interesante vom încerca să asigurăm și taxele de transport convenabile. La cumpărături în valoare de minim 350 de RON în e-shopul nostru, aveți transportul gratuit.

*Transportul gratuit poate fi limitat de timp. Produsul este livrat direct în mâinile dvs. la adresa de facturare pe care ați menționat-o. Comenzile prin plata ramburs pot fi efectuate numai în numerar.

Costul transportului

Tariful de livrare prin curierat în termen de 24-48 ore se calculează în funcţie de valoarea comenzii şi modalitatea de plată.

Până la 350 Ron

Cu rambus


30 Ron

Plată anticipată


20 Ron

*Costurile sunt valabile doar pentru colete obişnuite şi în cazul livrării tuturor produselor comandate într-un singur colet. Dacă livrarea se face în mai multe colete, cheltuielile pot fi mai mari. Asta se aplică numai în cazul în care clientul solicită ca produsele comandate să fie împărțite în mai multe colete. În cazul în care distribuția este făcută de magazin, transportul este întodeauna gratuit. Costurile transportului au TVA-ul inclus.

Expedierea comenzii

În magazinul nostru online de jucării, avem 95% din produse în propriul depozit. Prin urmare, comanda dumneavoastră este expediată după primirea și procesarea acesteia,  nu mai târziu de 2 - 3 zile lucrătoare. În cazul în care perioada de așteptare va fi mai lungă, vă vom contacta cât mai posibil.

  • Produsul disponibil pe stoc, comandat în zilele lucrătoare de la ora 15:00 este în general, expediat în aceeași zi dar îl puteți aștepta și în următoarea zi lucrătoare sau în termen de 2-3 zile lucrătoare.
  • Comenzile comandate după ora 15:00 în zile lucrătoare, în weekend sau în zile de sărbătoare vor fi expediate în prima zi lucrătoare care urmează.

Predarea coletului

După preluarea coletului de câtre curier, coletul va fi expediat în intervalul orar 8:00 - 18:00  în zilele lucrătoare. Nu putem stabili noi ora exactă a predării coletului, de aceea vă recomandăm să solicitaţi predarea acestuia la locul Dvs. de muncă.

În ziua expedierii, vă vom trimite printr-un e-mail expediat de pe adresa shipment@darya.sk următoarele informaţii: numărul coletului, suma care trebuie achitată curierului şi link-ul firmei de curierat GLS, unde coletul poate fi urmărit. Plata se va face obligatoriu în numerar. Fiţi pregătiți să preluaţi coletul la adresa indicată, sau încredințați o altă persoană pentru a primi coletul și informați compania de curierat GLS despre acest lucru la serviciul Infoline  +40 269 501900. Din păcate, curierul nu poate aştepta.


Modalități de plată

Prin ce modalitate puteți plăti la noi?

  • Plată prin transfer bancar

Dacă nu vă grăbiți cu comanda dvs. puteți de asemenea plăti la noi clasic prin transfer bancar. După confirmare vă vom trimite o factură cu datele pentru transferul bancar. La comenzile cu plata prin transfer bancar, termenul de livrare se prelungește cu timpul necesar pentru procesarea tranzacțiilor bancare. Produsele sunt livrate după transferul banilor în contul nostru bancar. Transferul de obicei durează între 2-3 zile.

  • Plata prin ramburs

Dacă doriți să plătiți produsul dvs. la livrarea acestuia, selectați opțiunea Plata prin ramburs. După prelucrarea comenzii, aceasta va fi trimisă prin firma de curierat GLS. Curierul va livra comanda, direct la adresa dvs. Înainte de livrarea coletului veți fi contactat telefonic cu privire la livrarea acestuia și a timpului convenit. La modalitatea de plată prin ramburs, veți plăti produsul curierului la primirea coletului. Plata se face numai în numerar.