Vine toamna magică: pregătiți-vă garderoba pentru ea

23. aug'19

Natura plină de culoare, zile ploioase, miros de dovleac și lumânări, pulovere calde, botine de gleznă și geci supradimensionale. Pregătiți-vă cu noi pentru cel mai fermecător sezon al anului, care aduce în fiecare an, unele dintre cele mai frumoase tendințe vestimentare. Pregătiți-vă pentru toamna, care ne bate deja la ușă!

Vara caldă și tendințe pe care le-a adus aceasta, vor fi în curând înlocuite de o toamnă bogată. Încântate vor fi toate iubitoarele de romantism, rebelele, iubitoarele de tonuri pământești, dar și femeile cu sufletul nemuritor al unui copil vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor. Aruncați o privire asupra pieselor, care i-au captivat atât de mult pe designerii de modă, încât le-au inclus în colecția Toamna 2019.

Filme, seriale, povești…

Sunteți cel mai mare fan al lui Harry Potter din lume? Ați fost la concertul trupei preferate de atâtea ori încât nici măcar nu le puteți număra? Cunoașteți toate expresiile din serialul Prietenii? Arătați lumii acest lucru, prin intermediul unui tricou imprimat! În toamna următoare, nu trebuie să vă fie rușine de partea copilăroasă a personalității voastre, dimpotrivă. Fiți mândră de filmele, serialele sau trupele cu care ai crescut și lăudați-vă cu ceea ce mai are un loc în inima dvs. Tricoul cu imprimeu și accente retro este o piesă must-have din garderoba dvs.

Jesenne trendy tricka

Cvartetul colorat

Misteriosul verde smarald, roz finuț în culoarea obrazului, portocaliul cărămiziu și, bineînțeles, galbenul muștariu. Vă prezentăm patru culori de bază ale toamnei viitoare, fără de care zilele dvs. la serviciu sau la școală nu vor putea trece. Aceste culori formează un cvartet perfect, pe care le puteți combina între ele, dar fiecare dintre ele funcționează bine cu alte culori. Culorile individuale te vor transforma într-o doamnă elegantă, iar în combinația potrivită chiar și într-o rebelă independentă.

Jesenne trendy farby

În pielea Annei Shirley

Romanticele nemuritoare și admiratoarele Annei din Casa Verde vor fi încântațe să audă că mânecile uriașe bufante se întorc din nou în modă. Și cu cât sunt mai mari cu atât mai bine! Toamna le puteți găsi în magazine nu doar pe bluzele romantice, ci și pe pulovere, sacouri, rochii și chiar jerseuri sportive. Lăsați-vă purtată de această tendință vestimentară unică și arătați lumii că și dvs. aveți curajul Annei Shirley.

Jesenne trendy rukavy

Părul, coroana frumuseții

Pe lângă îmbrăcăminte, tendințele modei dedică multă atenție accesoriilor. În această toamnă, acordați atenție și concentrați-vă în special pe accesoriile pentru păr care vor oferi părului dvs. un aspect potrivit de toamnă. Se poartă din nou agrafe mari pe care le-am iubit în anii ’90, precum și cordeluțele gigantice de tip tiara. Nu vă temeți să acordați atenție coafurii dvs., care datorită acestor accesorii vestimentare va fi cea mai frumoasă de pe străzi în timpul toamnei. Distrați-vă și prindeți-vă părul rebel cu agrafe cu perle sau cu cordeluțe „grase”din catifea.

Jesenne trendy sponky celenky

Stilul punk

În această toamnă, cuvântul le aparține nu numai romanticelor incurabile, ci și iubitoarelor de punk. Nu vă faceți griji, nu trebuie neapărat să ascultați acest stil de muzică; este de ajuns dacă știți să prezentați moda în stilul punk. Rolul principal îl vor avea blugii clasici, dar și blugii negrii, tricourile cu imprimeul trupelor, cămășile cu carouri, ciorapi de plasă, fuste și pantaloni tartan și nu în ultimul rând gențile de mână negre și cizmele masive de gleznă care fac ca totul să fie complet. Dacă nu vă simțiți pentru o ținută completă punk, dar cu toate acestea simpatizați acest stil de modă, încorporați cel puțin o astfel de piesă în ținuta dvs. și veți fi cea mai bucuroasă.

Jesenne trendy punk

Se pare că, după o vară strălucitoare, vine o toamnă plină de culoare. Deși nu va străluci cu culori neon, fiecare iubitoare corectă de modă își va alege cu siguranță ceva pe plac. Care tendință vestimentară în toamna anului 2019 este cea mai apropiată de dvs.?

Foto Pinterest