Elementele de bază ale garderobei: sacou negru de 4x diferit

24. aug'20

O femeie nu trebuie să aibă tone de haine în garderoba ei, are nevoie doar de câteva piese de bază pe care să le poată combina. Una dintre astfel de piese este, sacoul negru perfect potrivită pentru muncă, dar și pentru petreceri. Cum să purtați un singur saciu negru la mai multe ocazii?

Prima regulă de a purta un sacou negru, sună foarte simplu - trebuie să stea foarte bine. Cu toate acestea, știm bine că, găsirea sacoului negru perfect poate fi mai dificil decât alergarea unui maraton. În cele din urmă, rezultatul va fi unul pe măsură, iar sacoul va completa ținutele ani de zile.

Clasicul alb negru

Cierne sako outfit 1

Sacoul negru este, fără îndoială, asociat de noi toți, în special cu munca de birou și un dresscod. Vă așteaptă o întâlnire de afaceri în care trebuie să lăsați o primă impresie perfectă? Alegeți sacoul negru, pantaloni negri de costum, o bluză albă, pantofi eleganți și o geantă practică, ca de obicei, în culoarea neagră. Desigur, puteți să adăugați la ținută un minim de accesorii - nu doriți să distrageți atenția de la cunoștințele dvs., pe care intenționați să le puneți în practică la întâlnirea partenerului de afaceri.

Ținută rebelă dar discretă

Cierne sako outfit 2

După o întâlnire de afaceri, este timpul să vă relaxați, dar păstrați sacoul. Înlocuiți pantalonii cu mom jeans confortabili, o bluză cu un tricou și tocurile cu niște cizme de gleznă confortabile. Această ținută este potrivită la o ieșire în oraș, cafea sau chiar și la muncă cu condiția, desigur, că locul de muncă vă permite astfel de stil relaxat. Sacoul negru elegant, cu o croială perfectă, va adăuga puțin seriozitate blugilor și tricoului basic, iar dvs. nu trebuie să vă faceți griji pentru autoritatea dvs.

Ținuta Mileniului

Cierne sako outfit 3

Și generația Z. trebuie să aibă la bază ceva din satin, animal print, topuri scurte, coliere lungi stratificate și adidași masivi. Pentru generațiile Y și Z este tipic, combinarea aspectului aparent necombinabil, dar în același timp este foarte important să ști să-l prezinți. Acesta este motivul pentru care ținuta acestor generații include sacoul negru elegant, un top scurt, fustă leopard, adidași sport albi și o geantă de macrame. Amestecul de modele, materiale, culori și stiluri poate părea haotic la prima vedere, dar credeți-mă, cei născuți după 1985 (milenii) și mai ales după 2000 (Generația Z) văd în asta, doar un stil cu adevărat bun.

Vedeta de sâmbătă

Cierne sako outfit 4

O nuntă, o petrecere onomastică, dar și o petrecere obișnuită necesită, de asemenea, o ținută specială care va fi adusă la perfecțiune, ca de altfel, de sacoul negru, dar și de accesoriile alese corect. În cazul acestei ținute, lăsați să iasă în evidență rochia elegantă, încălțămintea elegantă și bijuterile puțin mai expresive, care vă vor transforma într-o vedeta serii. Ca inspirație, am ales rochia de catifea roșie, care sunt acum la modă, exact ca și satinul. Nu vă temeți să împrospătați culorile clasice (roșu și negru) cu accesorii interesante - de exemplu, sandale cu animal print și bijuterii strălucitoare.