Bazele garderobei: o pereche de blugi, 5 ținute

  Categorii: Inspirație,
10. oct'19

În lumea modei, există piese vestimentare fără de care cu greu putem creea ținute stilate. O astfel de piesă sunt clasicii blugi albaștri, care se bucură de popularitate ani de zile. Cândva erau mărfuri subdimensionate, astăzi le purtăm aproape zilnic. Inspirați-vă de 5 ținute în care blugii simpli joacă rolul principal.

Primii blugi au văzut lumina lunii în anul 1871 și de atunci au experimentat multe schimbări. Inițial, această piesă de îmbrăcăminte era doar pentru bărbați, dar astăzi este purtată de femei și de copii fără probleme și cu greu ați găsi o gospodărie fără acești pantaloni cool. În ziua de astăzi, veți găsi în magazine o varietate incredibilă de stiluri și culori diferite, dar acei blugi clasici sunt unici și nu au preț. Următoarele ținute vor confirma acest lucru. Nu există un cameleon de modă mai mare decât blugii obișnuiți.

Ținuta nr. 1

Dzinsy elegancia blog

Deja de ceva vreme nu mai este valabilă regula că, blugii sunt strict interziși la locul de muncă sau la școală și sunt un simbol al rebelilor. Datorită libertății după care au luptat strămoșii noștri, vă puteți bucura de confortul blugilor chiar și în timpul programului de lucru. Dacă aveți la serviciu un dress code, asortați blugii cu un tricou simplu negru, o geacă elegantă și nu uitați de accesorii, care vor fi ca și cireașa de pe tort. Ochelarii cu ramă de pisică și eșarfa de mătase vă vor transforma într-o franțuzoaică cochetă. Și acestea au blugi de calitate, printre piesele obligatorii!

Ținuta nr. 2

Dzinsy cierna blog

Vă place negrul? Blugi albaștri la fel! Această combinație de culori, dar și materiale sau croielile, se înțeleg de minune și se potrivesc pentru toată lumea. Avantajul este că, culoarea neagră evidențiază blugii albaștri și, aceștia la rândul lor, atrag atenția asupra restului ținutei negre. Vă veți îndrăgosti instantaneu de ținuta confortabilă formată din blugi, pulover moale și cald, ghete de gleznă și jachetă supradimensională, pe care veți dori să o pirtați în continuu. În plus, veți prinde două muște dintr-o singură lovitură, creând o ținută stilată ca și dintr-o revistă de modă, în care vă veți simți atât de bine încât nu va trebui să vă schimbați în pantaloni de trening după ce veți ajunge acasă.

Ținuta nr. 3

Dzinsy formalny outfit blog

Este eleganța casual semnul dvs. distinctiv? Chiar și în acest caz, blugii pot juca un rol important în ținută. Nu trebuie decât să scoateți din dulap piesele potrivite, pentru a sprijini blugii și a creea o ținută demnă de o întâlnire de afaceri, precum și o întâlnire sau o cină cu prietenii. Alegeți o bluză sau o cămașă în care vă veți simți bine și un must-have sunt, desigur, pantofii cu toc, în care veți putea parcurge kilometri fără durere. Împotriva frigului vă va proteja un trench coat, care este baza garderobei la fel ca blugii.

Ținuta nr. 4

Dzinsy zlty sveter blog

Pentru toate iubitoarele de căldură și confort, avem o altă ținută în care pulovărul joacă din nou una rolul principal De data aceasta, însă, am înlocuit negrul cu culori care sunt în prezent printre culorile de top în materie de modă. Vorbim despre galben muștariu și roz pudră. Combinate cu blugii albastri, creează o ținută atrăgătoare care evocă amintiri de vară și încălzește sufletul. Și pentru ca ținuta de vară să fie completă, nu trebuie să lipsească coșul și pălăria de paie, care să vor protejeze părul de vânt și vor alunga criza bad hair day.

Ținuta nr. 5

Dzinsy sportovy outfit blog

Nu în ultimul rând, blugii sunt piesa preferată de îmbrăcăminte a tuturor femeilor care iubesc moda sportivă. Cu bucurie îi putem combina cu tricouri, adidași, rucsacuri și șepci. Această ținută va fi pe placul tuturor, pentru că este potrivită pentru cumpărături, plimbări cu câinele, dar și în pădure. Nu mai vorbim de faptul că moda sportivă a demolat barierele și astfel de ținute sunt purtate zi de zi de către diferiți infulenți care inspiră mii de fete și femei din întreaga lume.

Dețineți o pereche de blugi preferați în care vă simțiți cel mai bine? În acest caz, totul este rezolvat! Doar o singură pereche de blugi clasici este un cameleon incredibil de modă, care într-o clipă vă va transformă de la un manager strict într-o iubitoare de confort. Blugii obișnuiți sunt, de asemenea, dovada că nu aveți nevoie de o mulțime de haine în garderoba dvs. - vă puteți descurca cu piese universale, care se potrivesc cu aproape orice.