Hitul absolut al verii: geantă din paie

17. mai'19

Accesoriile din paie sunt la modă de mai multe sezoane, dar următorul sezon va fi de top. În vara anului 2019, geanta din paie va fi un hit absolut. Faceți un pas înainte cu Kbas și arătați tuturor că nu rămâneți în urmă cu moda, ba dimpotrivă.

Credeți că gențile din paie, coșurile și poșetele sunt potrivite doar pentru vacanța de vară? Nici vorbă! Este adevărat că gențile de acest tip sunt un must-have în special vara, dar nu trebuie să călătoriți mii de kilometrii pentru folosirea lor. Am ales pentru dvs. cele mai bune din gama noastră largă de accesorii din paie și totodată, mai adăugăm câteva sfaturi despre cum să le combinați astfel încât să puteți obține o ținută jucăușă vrednică de vară. Oriunde vă veți afla.

Geanta din paie întodeauna și peste tot 

Hit leta slameny kosik

Este punctul forte al dvs. simplitatea? Atunci, sunteți la locul potrivit! Coșurile simple din paie vor fi pe placul nu doar a minimalistelor ci și a acelor persoane care preferă să-și facă puțin de cap în ceea ce privește ținuta. Puteți să le combinați cu orice, fie că este vorba despre o tinuă romantică făcută pentru o plimbare pe plajă, fie o combinație simplă de blugi și o cămașă.

Vară jucăușă

Hit leta slameny kosik vzody

Nu avem nici o îndoială că frumusețea este ascunsă în simplitate, dar vara necesită culori vesele, pompoane și modele îndrăznețe. Acestea nu pot lipsi în sezonul următor de pe gențile din paie. Nu puteți găsi un coș cu modele, care să îndeplinească toate cerințele dvs.? Decorați coșul simplu din paie în funcție de imaginația și preferințele dvs. - înveliți mânerele colorate, atârnați pandantive cu pompoane și dacă îndrăzniți puteti broda ceva pe coș. Această geantă din paie handmade va fi unică, iar dvs. veți avea cu ce să vă lăudați.

Bambus nu doar pentru urșii panda

Hit leta bambusova kabelka

Deși aceste genți nu se încadrează sută la sută în categoria genților din paie, nu am putut să nu le amintim, deoarece se înacadrează în categoria genților de vară. Este vorba despre gențile de mână din bambus, care au inundat podiumurile de modă și profilele de instagram ale tuturor influențatorilor și bloggerilor cunoscuți. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să dețineți o astfel de geantă. O geantă de bambus dă tinutei doza necesară de eleganță, dar totodată și încrederea în sine proprietarei. Convineți-vă singuri, cât de ușor pot fi combinate!

V-ați ales preferata, care vă va proteja pașii în timpul verii? Adăugați-o astăzi în coșul de cumpărături, astfel încât să o puteți aerisi peste câteva zile la o plimbare, la petrecere sau la o întâlnire romantică.