Costumul de baie nu este tot: ce mai lipsește?

14. iun'19

Soarele și-a arătat în sfârșit razele și ne încălzește destul de considerbil! Astfel ne anunță că, a sosit timpul să scoatem costumul de baie sau să cumpărăm unul nou și să sarim în apa răcoritoare. Costumul de baie nu este singurul lucru care nu trebuie să lipsească de pe plajă, la piscină sau oriunde la apă. Care sunt celelalte piese must have de la ținuta de vară?

Faptul că, costumul de baie este baza echipamentului de apă este doar o vorbă. Ei bine, nu este singurul lucru care ar trebui să fie inclus în echipamentul de pe plajă. Știm, care sunt accesorile datorită cărora veți atrage atenția de la plajă.

Pălăria

Un accesoriu de modă, care, fără îndoială, aparține verii este pălăria din paie. Dar acest ajutor nu este doar un accesoriu de modă, ci este și o salvare. Vă va ajuta în timpul bad hair day, va proteja ochii dumneavoastră de ochii altora, după o noapte nedormită și, bineînțeles, vă va proteja împotriva arsurilor solare. Datorită pălării, puteți fi incognito oriunde, dar acest accesoriu de modă vă va transforma într-o femme seducătoare fatală.Trendy plavky klobuk

Coș

Parola noastră în timpul verii este - fără coș, niciun pas! Coșul practic de plajă este unul dintre primele lucruri la care oamenii se pot gândi atunci când vine vorba de vacanță. Coșurile din materiale naturale sunt spațioase, astfel încât ascund toate necesitățile de plajă și sunt, de asemenea, foarte trendy. Vă veți îndrăgosti și de versiunile mai mici ale coșurilor din paie, care vă vor face companie la plimbările de seară pe plajă sau pe promenadă.

Trendy plavky kosiky

Ochelari

Ca și pălăriile, ochelarii pot masca aproape totul, în special direcția în care vă îndreptați privirea. Din confortul unei pături sau al unui scaun de plajă, puteți urmări obiectul dvs. de interes fără teama de a fi expus, dar puteți, de asemenea, să luați un pui de somn. Vara este momentul ideal pentru a încerca în cele din urmă acei ochelarii extravaganți, pe care vi i-ați dorit întotdeauna, și pot fi chiar și cu o ramă mai groasă în formă de inimioare.

Trendy plavky okuliare

Pareo

Din echipamentul obligatoriu de plajă nu trebuie să lipsească nici pareo, pe care îl puteți folosi în special în timpul plimbărilor, dar și în timpul prânzului sau la ieșirile de seară. Multe restaurante în destinațiile de vacanță au interzisă intrarea doar în costum de baie, deci pareo este sigur alegerea potrivită. Vă veți îndrăgosti instantaneu de această piesă de vară și pentru faptul că, poate fi legată în mai multe feluri și nu devine niciodată plictisitor! În plus, Pareo va acoperi acele părți ale corpului pe care nu doriți să le arătați tuturor turiștilor până când nu sunteți în siguranță în piscină. Este pur și simplu o piesă de îmbrăcăminte pe care trebuie să o aveți!

Trendy plavky pareo

Accesorii

Accesorii strălucitoare, sunt ca și cireșa de pe tort, dar cu siguranță nu sunt irelevante. Este adevărat că, accesoriile nu sunt probabil cel mai practic accesoriu de pe plajă, dar asta nu înseamnă că nu își au loc aici. Combinați câteva lățișoare de diferite lungimi cu pandantive jucăușe, jucați-vă cu inelele și brățările și încercați și lănțișoarele de corp care sunt în prezent un mare hit. Fiți atente, totuși, la material care vine în contact cu apa - o bijuterie ieftină ar putea să nu supraviețuiască apei sărate sau a clorului din piscină.

Trendy plavky doplnky

Nu uitați de buna dispoziție, zâmbetul pe față, o cremă cu protecție solară de calitate și mai ales de siguranță! Supraviețuiți vara în sănătate și bunăstare, astfel încât să aveți de ce să vă aduceți aminti în timpul lunilor mai reci.

Foto Pinterest