Culoarea anului 2023: Bun venit în Magentaverse

12. ian'23

Anul 2023 începe încet, dar sigur de câteva zile și, pe lângă rezoluțiile de Anul Nou, a venit și o nouă culoare a anului. În 2023, vă va atrage într-un alt univers numit Magentaverse. Da, culoarea anului este fermecătoarea și de neratat Viva Magenta.

Institutul Pantone a prezentat în mod tradițional culoarea anului, care după violetul blând numit Very Peri devine vibrantul Viva Magenta. Potrivit designerilor Pantone, nuanța cu numărul 18-1750 este înrădăcinată în natură și exprimă un nou semnal de putere. Această culoare strălucește cu vigoare și energie, este îndrăzneață, neînfricată și vibrantă. Culoarea din familia nuanțelor roșii ar trebui să promoveze bucuria, optimismul în fiecare dintre noi și să ne ajute să scriem o nouă poveste pe care anul 2023 o aduce cu ea.

Viva Magenta a doplnky

Electrizantă și veselă

Aceasta este culoarea acestui an și la fel și cei care se înconjoară cu ea. Viva Magenta este puternică și oferă putere în același timp. Este o nouă nuanță de roșu care se bucură de bucurie pură, nealterată, încurajează experimentarea și exprimarea de sine fără nicio inhibiție. Viva Magenta nu cunoaște limite și îi întâmpină pe toți cei care i se alătură cu aceeași pasiune pentru viață. Va trezi rebela din dvs., vă va da curaj, inteligență și vă va încărca cu energie pozitivă pentru fiecare zi.

Inspirat din natură

Și asta la propriu. Viva Magenta este inspirată dintr-o insectă mică, discretă, numită vierme nopal. Asta vă spune ceva? Din această insectă se obține unul dintre cei mai rari coloranți naturali, care este și cel mai puternic și mai strălucitor. Culoarea magenta strălucitoare care domină anul acesta își are rădăcinile în natură și, de asemenea, îi va conecta pe purtători de materie originală. Acesta va trezi în dvs. puterea naturii, va stimula spiritul și vă va ajuta să construiți un EU mult mai puternic.

Viața digitală rapidă ne obligă să căutăm refugiu în natură, la care privim din ce în ce mai mult cu evlavie și respect. Viva Magenta este doar o confirmare a direcției noastre către rădăcini și reflectă dorința noastră pentru culori naturale. Încorporăm tot mai multe plante vii în casele noastre, găsim liniște în baia de pădure, încercăm să petrecem cât mai mult timp în legătură cu natura care ne înconjoară. Redescoperim plăcerea sportului, călătoriilor, relaxării în natură și căutăm un stil de viață sănătos. Viva Magenta ne va oferi o mână de ajutor în toate acestea.

Viva Magenta a móda

Sărbătorim viața cu Viva Magenta

Privind frumoasa nuanta de Viva Magenta ar trebui să trezeasca în noi îndrazneala, distractia, dar si curajul. Combinația de culori făcută de Institutul Pantone, acest amestec dinamic emană rebeliune pură, dar nu în detrimentul subtilității. Viva Magenta include pur și simplu totul. O nuanță de roșu îndrăzneață, dar nu aspră, ne va ajuta să ne adâncim relațiile și compasiunea cu ceilalți. Culoarea anului 2023 ne oferă încrederea și motivația de care avem nevoie pentru a face față crizelor pe termen lung și evenimentelor perturbatoare.

Pandemia, războiul, economia instabilă, neliniștea și incertitudinea socială, schimbările climatice, dar și alte evenimentele adverse din lume cer speranță, care este oferită de privirea la culoarea Viva Magenta. Ne va oferi puterea de a continua și motivația de a ne îmbunătăți pe noi înșine și lumea din jurul nostru. Ne trimite pe lume cu determinare, dar și cu empatie.

O nuanță purpurie numită Viva Magenta este un echilibru între tonurile calde și reci, un fel de culoare hibridă care transcende confortabil și nonviolent fizicul și virtualul în lumea noastră multidimensională. Este asertiv, dar nu agresiv, nu domină dar invită la exprimare, iradiază dinamism și încearcă să creeze un viitor mai pozitiv.

Viva Magenta a interiér

Viva Magenta în modă și design

Simți puterea? Îmbrăcați-vă în culoarea anului din cap până în picioare și nu vă temeți să combinați această nuanță cu alte nuanțe de roșu și roz. Căutați ceva mai puțin îndrăzneț, dar cu această nuanță electrizantă? Alegeți accesoriile în culoarea Viva Magenta - se potriveste perfect cu nuante pastelate, albastru sau gri pal.

Viva Magenta va adăuga un ton proaspăt, îndrăzneț și vesel părului dvs., în special vârfurilor, dar va străluci și pe buze, obraji și unghii. Această nuanță versatilă este măgulitoare pentru toate vârstele, genurile și tonurile de piele. Alegeți Viva Magenta și cu siguranță nu veți da greș.

Culoarea anului 2023 este potrivitp și pentru interior. O canapea din catifea în această nuanta va însenina fiecare sufragerie, iar un perete sau tapet colorat în această nuanță va impresiona și el. Daca nu aveți chef sa faceți o schimbare atât de radicală în casa dvs., vor fi suficiente și pernele în culoarea Viva Magenta sau alte accesorii. O piesă de mobilier distinctă, de exemplu un scaun confortabil de lectură, poate face minuni într-un interior. O pictură abstractă în această nuanță vibrantă va adăuga vitalitate și energie casei dvs. și vă va încălzi inima de fiecare dată când o să priviți această culoare. Lăsați culoarea Viva Magenta să intre în viața dvs. și bucurați-vă de fiecare zi.

Viva Magenta a líčenie

Sursa foto: Pinterest