Colorat, vesel și extravagant: acestea sunt tendințele modei pentru toamna anului 2021

21. sep'21

Toamna, una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, este în sfârșit aici. Ne vom bucura din plin de această perioadă a anului nu numai datorită naturii frumoase, ci și a tendințelor de modă perfecte pe care designerii de modă ni le-au pregătit. Vă puteți bucura de o mulțime de culori, denim, confort, dar și de extravaganță.

Moda, prezentările de modă și săptămânile celebre ale modei experimentează o perioadă specială în timpul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, designerii continuă să ne surprindă și în fiecare sezon prezintă noi colecții de modă care vor influența ceea ce purtăm. Aruncați o privire cu noi la cele mai bune piese vestimentare, pe care le va aduce toamna anului 2021 în dulapurilor dvs.

Terapia culorilor

Puloverele, paltoanele, pantalonii, rochiile și alte piese vestimentare vor străluci în timpul toamnei prin intermediul diferitelor culori. Vor intra în joc nuanțele saturate, care vor concura cu natura colorată și vor aduce o doză bună de optimism sezonului ploios. Roz, albastru, verde, galben, violet, roșu ... nu trebuie să alegeți doar o singură culoare, puteți alege în siguranță toate culorile curcubeului. În tendințele de toamnă norocul îi va urmări și pe cei curajoși - un hit în timpul sezonului de toamnă/iarnă 2021 vor fi, de asemenea, culorile neon, care vor lumina chiar și ziua mohorâtă de toamnă.

Jesen trendy farby

Denimul închis la culoare

Uitați de blugii clasici, așa cum îi cunoașteți. În timpul toamnei, străzile vor fi dominate de un denim ușor diferit  - cel închis la culoare. Albastru bleumarin, indigo, negru, gri ... Cu toate acestea, nu numai culoarea blugilor și a jachetelor din denim, vor fi importante. Blugii skinny vor fi înlocuiți cu cei largi, până la modelele culotte, iar jachetele oversized sau chiar jachetele din denim vor fi în top. Cu toate acestea, cea mai populară piesă a vedetelor este deja croiala blugilor, care se întinde de la genunchi în jos. Fiecare iubitoare de modă ar trebui să aibă o asfel de piesă în garderoba ei.

Jesen trendy denim

Ca în puf

Jachetele din puf vă vor proteja de vreme rea, dar nu asta este singura lor treabă. Jacheta perfectă este, de asemenea, numărul unu în garderoba fiecărei iubitoare de modă. Această piesă acum iconică vă va ține de cald, vă va menține uscată, confortabilă și va demonstra tuturor că, moda este pasiunea dvs. În acest sezon, sunt la modă, în special jachetele pufoase, în care vă veți simți că în puf. Nu veți strica nimic cu negrul clasic, dar și alte culori sau chiar modele merită cu siguranță încercate.

Jesen trendy paperove bundy

O gaură în lume

Mersul în piață cu pielea la vedere, nu va fi o problemă în această tendință a modei de toamnă. Body positivity, adică o abordare pozitivă a propriului corp, va fi facilitată în viitorul sezon de modă de puloverele și rochiile cu decupaje. Revelația apare mai ales în zona umerilor, gâtului, claviculelor, dar și a pieptului și chiar a taliei. Chiar și toamna putem să ne arătăm puțin pielea, nu doar vara, așa că îndrăzniți.

Jesen trendy cut out svetre

Geci de piele puțin mai diferite

Nu se poate spune că jachetele din piele se confruntă cu un comeback, deoarece le scoatem în mod regulat din dulapuri de câteva decenii. Cu toate acestea, designerii de modă au pregătit o surpriză pentru sezonul toamnă/iarnă 2021. Jachetele din piele vor căpăta noi dimensiuni - vor fi în stilul jachetelor bomber, oversized, în stilul celebrului Matrix, dar și în adevăratul stil de motocicletă. Tot ce trebuie să faceți este să revigorați ținuta aparent obișnuită cu o jachetă din piele cu stil de motocicletă și să o transformați într-o fracțiune de secundă într-o ținută rebelă.

Jesen trendy kozene bundy

Modele vesele

Ceea ce ne trebuie cel mai mult toamna este culoarea. Nu degeaba ultima tendință (dar cu siguranță deloc neglijabilă) sunt modelele vesele, în special la pulovere. Este timpul să vă faceți de cap și să vă extindeți garderoba cu pulovere cu modele, care vor completa perfect tendințele menționate mai sus din acest sezon de modă. Nu vă temeți să combinați culorile și modele, este permis totul. Roz cu portocaliu și buline, verde cu model de leopard alb, model albastru-alb care amintește izbitor de faianța de baie, dar și modelele nemuritoare nordice sau chiar aztec. Cu siguranță nu există nicio limită pentru imaginația acestui trend.

Jesen trendy vzor sveter

Sursă foto: Pinterest