În 2020 va domni culoarea albastră

  Categorii: Exclusivități, Culori,
13. dec'19

Culoarea anului 2019, coralul viu, va fi în curând înlocuită de culoarea anului 2020. Potrivit portalului Pantone, acesta este albastrul clasic, care poate fi găsit în cataloage cu numerele 19-4052. În următoarele douăsprezece luni, această frumoasă nuanță de albastru nu se va reflecta doar în lumea designului interior, ci și în lumea modei.

Nuanța atemporală și de durată a albastrului clasic este simplă, dar în această simplitate se ascunde fără îndoială, eleganța. Această culoare a cerului aduce calmul în mintea noastră și subliniază dorința noastră pentru o bază fiabilă și stabilă după care să ne putem ghida în siguranță în timp ce trecem pragul unei noi ere. În aceste cuvinte, Pantone prezintă culoarea anului 2020.

Klasicka modra farba roka

Culoarea păcii și a liniști

Culoarea albastră, aduce oamenilor un sentiment de pace și liniștei, iar în același timp oferă un refugiu. Această culoare ne ajută să ne concentrăm mai bine și în timp ce privim această culoare, ar trebui să simțim protecție. Se spune că, albastrul clasic neagresiv și calmant va aduce pace, bunăstare și relaxare în viața noastră, saturată de rețelele și tehnologiile sociale. Dacă și dvs. vă lăsați pentru o clipă purtată de valul acestei nuanțe clasice de albastru, veți simți ușurință, liniște sufletească și mintea dvs. va fi limpede după o astfel de terapie albastră.

Žijeme v dobe, ktorá si vyžaduje dôveru a vieru. Tento druh stálosti a sebavedomia je vyjadrený klasickou modrou, pevným a spoľahlivým odtieňom, na ktorý sa môžeme vždy spoľahnúť. Obdarená hlbokým súzvukom, klasická modrá je základom ukotvenia. Nekonečná modrá v nás evokuje rozľahlú a bezhraničnú večernú oblohu, povzbudzuje nás k tomu, aby sme pohľadom na to očividné rozšírili naše myslenie, vyzýva nás k hlbšiemu premýšľaniu, rozširuje našu perspektívu a otvára tok komunikácie,” týmito slovami opisuje klasickú modrú výkonná riaditeľka inštitútu Pantone Leatrice Eiseman.

Trăim într-o perioadă, care necesită încredere și credință. Acest tip de stabilitate și încredere în sine este exprimat prin nuanța clasică de albastru, care este o culoare solidă și de încredere pe care ne putem baza întotdeauna. Înzestrat cu o armonie profundă, albastrul clasic este baza ancorei. Albastrul nemuritor evocă în noi un cer vast și senin al serii, care ne încurajează să ne lărgim gândirea, ne invită să gândim mai profund, să ne extindem perspectiva și să deschidem fluxul de comunicare ”, cu aceste cuvinte, este decris albastrul clasic, de directoarea institutului Pantone, Leatrice Eiseman.

Culoarea eleganței

Albastrul clasic, culoarea anului 2020, aduce în modă eleganță, chiar și un aer de lux în combinația potrivită. Nu aveți nevoie de alte culori pentru a creea un aspect perfect, deoarece această culoare este puternică în sine, dar se potrivește foarte și cu celelalte culori ale spectrului de culori. Vestea bună este că arată frumos pe toate materialele, de la lână la țesături metalice până la rochii strălucitoare și transparente. Albastrul clasic este o culoare universală, care se potrivește atât Cenușăreselor cu tenul mai alb, dar și celor cu tenul mai închis și poate fi purtată atât de blonde cât și de brunete. Această culoare va domina și în domeniul produsele cosmetice decorative pentru următoarele 12 luni - datorită machiajelor ombre pentru ochi, precum și în domeniul lacurilori de unghii, cu această nuanță veți obține un efect dramatic.

Klasicka modra moda

O casă clasică albastră

Nuanța 19-4052, va  transforma fiecare casă sau apartament într-o casă confortabilă în care vă veți întoarce cu mare darg. În cazul interioarelor, albastrul clasic este, de asemenea, culoarea creativității și poate face față cu ușurință atât zonelor mari, cât și celro mici. Puteți colora cu ea peretele din sufragerie sau dormitor, puteți alege o canapea confortabilă în această nuanță sau puteți alege accesorii mici, cum ar fi tablouri, perne, vaze sau farfurii în această nuanță. Pentru a creea o casă armonioasă cu această culoare, combinați-o cu albul, coralul viu, bejul sau nuanțele de gri. Nu uitați de accesoriile din paie sau lemn - culoarea oceanului profund sau a cerului senin al serii va creea un spațiu confortabil, în combinație cu materialele naturale. Datorită albastrului clasic, locuința dvs. se va transforma într-o oază de pace în care nu numai dvs., ci și oaspeții dvs. se vor simți confortabil.

Klasicka modra interier

Albastrul clasic este foarte ușor de confundat cu o nuanță similară a acesteia, cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece alegerea unei alte nuanțe de albastru, nu va fi un pas grești în anul 2020. Scufundați-vă în această nuanță frumoasă și permiteți albastrului clasic să vă facă anul 2020, un an plin de pace, liniște și căldură.

Foto: Pantone și Pinterest