6 tendințe datorită cărora primăvarava fi într-adevăr colorată!

15. mar'19

Primăvara, totul se trezește la viață. Dovada acestui lucru nu sunt numai florile și copacii înfloriți, puișorii care anunță Paștele, dar și ținutele noastre. Paltoanele, sunt un lucru din trecut, pe care le vom scoate peste câteva luni. Acum, în sfârșit vine timpul pentru culori, modele, mai puține straturi și mai mult soare. Vine primăvara!

Ca și în timpul iernii și primăvara vor guverna culorile, modelele și materialele. V-ați îndrăgostit în timpul iernii de hainele monocrome, hainele supradimensionate sau haosul modelat pe vreme rece? Adăugați la aceste tendințe de iarnă noile gadgeturi de modă din primăvara anului 2019 și întâmpinați acest sezon frumos, așa cum se cuvine - cu stil!

Bej

Culoarea bej, se află printre preferințele de top a lumii modei și se pare că designerii refuză să renunțe la ea. Nu e de mirare, deoarece bej este cu adevărat o culoare, care se potrivește tuturor, tot ce trebuie să faceți este să găsiți nuanța potrivită care să se potrivească foarte bine cu nuanța pielii dvs. Ca și în sezonul precedent de toamnă/iarnă și primăvara, vor fi la modă ținutele monocrome compuse din nuanțe bej, dar cu siguranță nu veți strica nimic cu o piesă în această culoare, care va juca un rol major în ținuta finală.

Kbas trendy 1

Albastru pastel

Pe lângă roz și galben, albastrul pastel este culoarea care evocă perfect primăvara, pe care mulți dintre noi o numim albastrude bebeluș. Această culoare subtilă se potrivește perfect nu numai alte culori, ci și modele și excelează pe orice material și piesă de îmbrăcăminte. Acesta poate rafina aspectul dur al ținutei și poate aduce un pic de emoție și într-o ținută strict de manager. Cu albastru deschis nu veți strica absolut nimic în primăvară asta, ba chiar opusul!

Kbas trendy 5

Neon

Opusul complet al albastrului deschis dar și a bejului, vor fi primăvara, ținutele vibrante neon. Aveți impresia că, designerii și trendsetterii s-au întors cu câteva decenii în timp si dvs. reveniți din nou la pubertate? Totul depinde de modul în care decideți să introduceți culoarea neon în ținuta dvs. Vă recomandăm ca o piesă distinctă, cum ar fi un pantalon sau un pulover, să fie completat cu alb sau negru. Dacă experimentați cu drag, încercați să combinați nuanțele neon cu modelele și accesoriile distinctive.

Kbas trendy 2

Bulinele sunt peste tot

Bulinele sunt ... o tendință pe care o veți găsi peste tot. Acestea se găsesc primăvara pe fuste, pantaloni, rochii, paltoane, bluze, pulovere și accesorii de modă. Puteți să alegeți nu numai dimensiunea bulinelor, ci și culoarea acestora. Chiar dacă baza sunt bulinele negre pe un fond alb și invers, nu trebuie să vă fie frică să alegeți și alte culori mai distinctive. Este permisă, de asemenea, combinarea mai multor piese cu buline de diferite culori într-o singură tinută, iar bulinele vor ieși frumos în evidență în combinație cu alte modele - de exemplu, cu flori care nu trebuie să fie lăsate în afara ținutelor de primăvară.

Kbas trendy 4

Costume cu model

Tendințele de primăvară aduc vești bună și celor, care nu își pot imagina garderoba fără costume. Acest element, cândva masculin, a obținut din ce în ce mai multă popularitate la sexul blând și este mai mult decât sigur că, popularitatea acestuia va crește mai mult în sezonul de primăvară. Dacă vă plac modele, în primăvara aceasta vă puteți face de cap, deoarece imaginația nu are limite, în ceea ce privește costumele. Încântate vor fi și iubitoarele de forme geometrice, carouri clasice, animal print, modele de eșarfe ... Costumele pur și simplu nu cunosc limite, în această primăvară.Kbas trendy 3

Dantela

Dintr-o altă grupă opusă cstumelor modelate, este la prima vedere dantelă delicată, care în acest caz este destinată, în principal, sufletelor creative. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă înscrieți imediat la un curs de artă - este suficient să urmați tendințele modei în reviste sau să vă inspirați, de exemplu, de pe pinterest. Desigur, nu veți strica nimic cu o dantelă "de primă clasă", dar va fi mult mai interesantă dantela care se vede sub jacheta sau acoperă blugii. Chiar și în acest caz, este valabil faptul că, imaginația nu are limite, așa că dezlănțuiți-vă!

Kbas trendy 6

O mare de culori, modele si materiale sugerează faptul că, primăvara va fi cu adevarat variată! Ați găsit preferata dvs. în tendințele de primăvară sau rămâneți credincioasă față de ceea ce aveți deja în garderobă?