Vara în culoarea anului: Din cap până în picioare în violet

  Categorii: Culori,
10. mai'22

Cum vă imagnați dvs. vara? Colorată, proaspătă, însorită, aventuroasă și fără griji, sunt atributele care par a fi cele mai comune la fiecare vară. De experiențe grozave trebuie să vă ocupați dvs., dar noi vă putem ajuta cu inspirația pentru ținutele perfecte care vă vor însoți în lunile caniculare. Ce ziceți dacă v-ați îmbraca în vara anului 2022?

Anul 2022 va trece în curând în a doua jumătate, ceea ce înseamnă doar un singur lucru - vară! Bucurați-vă din plin de ea în compania culorii anului, Very Peri, o nuanță nou-nouță adăugată bibliotecii colorate de către renumitul Institut Pantone. Very Peri este un pic din fiecare - este o culoare pastel, dar joacă și în tonuri neon, deci este în același fel distinctivă. O puteți combina cu alte culori puternice, dar se asortează foarte bine și cu nuanțele de nude. Este pur si simplu originală și unică, si exact așa vor fi și ținutele de vară în această nuanță.

Surprinzător de universală

Culoarea Very Peri se asortează surprinzător de bine cu culorile clasice de la alb, de la nuanțele de maro până la negru. Tânjiți după o schimbare de culoare în garderoba dvs. și nu știți la ce nuanță să ajungeți? Mizați pe culoarea anului 2022. Noua nuanță de violet este potrivită atât pentru minimalistii de modă, cât și pentru maximaliști și flatează toate tonurile de piele, părul și culoarea ochilor. Evidențiază tot ceea ce vreți să arătați și ascunde deficiențele. Dacă vreți să începeți cu dreptul, alegeți un top simplu mov sau o cămașă de in, dar nu vă temeți să vă faceți de cap. Volanele, mănecile bufante și diversele croieli vor veni și ele în culoarea Very Peri.Very peri topy

Ideal pentru vară

De culoarea Very Peri, vă puteți bucura pe haine în orice anotimp, dar vara este ca și croită pentru această culoare. Poate că motivul este pielea sărutată de soare, poate este părul scuturat de vântul cald sau doar senzația că vara, chiar și în modă, toată lumea își permite mai mult. Indiferent dacă combinați o nouă nuanță de violet cu o altă culoare îndrăzneață, preferați albul sau chiar modelul, întotdeauna faceți alegerea potrivită. Adică, în violet.

Very peri saty

Peste tot

Vă place uneori să înlocuiți blugii clasici cu alți pantaloni sau blugi de altă culoare? În această categorie de îmbrăcăminte, Very Peri se înțelege din nou cu orice. Veți putea purta pantaloni de trening în culoarea anului pe străzi, deoarece în combinație cu Very Peri devin o bijuterie perfectă de modă. Cu toate acestea, nu fac excepție nici pantalonii eleganți, pantalonii scurți sau chiar pantaloni pentru bicicletă. Acasă, pe străzi sau în timpul sportului, culoarea anului 2022 vă va susține cu adevărat cu fiecare ocazie.

Very peri nohavice

La plajă cu Very Peri

Și o spunem la propriu. Veți fi impresionați de costumele de baie în această nuanță frumoasă. Indiferent ce croială de costum de baie preferați, culoarea va fi cel mai important lucru în următoarele săptămâni. Very Peri nu va dezamăgi nici în acest caz și vă va dovedi ca se asortează foarte bine cu culoarea bej a nisipului și culoarea albastră a apei de mare răcoritoare. Vă plac costumele de baie cu volane? Vă simțiți mai bine într-un costum de baie dintr-o singură piesă? Sau preferați tăieturile tradiționale? Fiți îndrăznețe, Very Peri vă va susține cu fiecare alegere. Nu uitați de o pălărie cu adevărat mare, care nu paote lipsi de lângă apă.

Very peri plavky

Pur și simplu culoarea anului

Very Peri este culoarea de care am avut nevoie cu toții anul acesta fără să știm despre asta. După luni aparent nesfârșite de pandemie, această nouă nuanță de violet ne oferă încrederea de care avem nevoie pentru a ne regăsi, a descoperi un spirit creativ și a nu ne fie teamă să explorăm toate posibilitățile pe care le oferă viața. Când ne uităm la hainele, dar și la accesoriile în această culoare, se revarsă în noi liniștea necesară, dar în același timp bucuria și entuziasmul pentru lucruri noi.

Very peri doplnky

Faceți loc culorii Very Peri în dulapul dvs. și permiteți-i să schimbe aerul în stilul dvs. La urma urmei, culoarea anului 2022 ar trebui să se ocupe de - transformare. Și cine a spus că nu poate fi o schimbare în garderoba dvs.?

Sursa foto: Pinterest