Teniși iarna: Acești influenceri știu cum să o facă!

10. ian'19

Tenișii se numără printre cei mai populari pantofi din primăvară, vară și toamnă, dar mulți nu pot renunța la ei nici măcar în timpul iernii. De aceea am căutat un pic și am descoperit ținutele femeilor tinere cunoscute care știu să-și aerisească tenișii preferați și în vremea mai rece. Desigur, dacă nu se pregătesc de zăpada de doi metri.

În copilărie, cu greu i-am fi convins pe părinții noștri să ne permită să purtăm pe tot parcursul anului tenișii preferați. Cu toate acestea, maturitatea, are avantajul unei anumite libertăți față de copilărie, care se aplică cu siguranță și îmbrăcăminte. Purtarea tenișilor în timpul iernii nu înseamnă să răcim imediat, trebuie doar să știm cum să-i purtăm. Iar aceste bloggerițe o știu clar.

Unul dintre cei mai renumiți bloggeri scandinavi este, fără îndoială, Annika Ollila, care are ținutele de iarnă la degetul mic. Dovada este, și această ținută confortabilă, formată din pantaloni de trening, jachetă, geacă caldă si, desigur, teniși bordo. În cazul în care nu vă place foarte mult treningurile, schimbați-le în versiunea dvs. cu blugi sau alți pantaloni care te fac să te simți mai confortabil în pielea ta. În țările nordice, totuși, pantalonii lejeri sunt în top.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaollila),

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai elegante a unei ținute cu teniși, fiți inspirați de un alt model scandinav, de data aceasta din Suedia. Pe lângă teniși albi confortabili cu talpă înaltă, Kenza a ales un pulover cald în culoarea nude, care este iarna o piesă must-have. Aceste elemente strălucitoare ale ținutei au fost completate de culoarea neagră, pe care o putem declara o culoare a iernii. Dacă vă plac tonuri mai întunecoase și negrul nemuritor, cu sigurnață vă va inspira ținuta lui Kenza Zoutien Subosic.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenza Zouiten Subosic (@kenzas),

Influencerul ceh și youtuberul Nikola Čechová, cunoscută în special sub porecla Shopaholic Nicol, a riscat puțin, iar cu excepția tenișilor negri cu platformă, a arătat lumii și gleznele goi. Nu trebuie sa vă inspirați cu asta daca nu vă petreceți ca și Nikola cea mai mare parte a zilei in masina, dar restul tinutei merită cu siguranță atenția dvs. Un mare plus este cu sigurnață un pulover roșu și blugi simpli albaștri care nu vor fi așa de ușor de văzut pe străzi în timpul iernii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

O altă cehoaică Natalia Kotka, o puteți cunoaște și de pe pe youtube, dar și de la postul TV de modă Fashion TV. Faptul că are o relație foarte bună cu moda, poate fi văzut și în ținutele sale. Tenișii maro, jacheta maro, blugi albaștri și un rucsac negru - și așa poate arăta o ținută perfectă de iarnă, în care Natalia ca și Nicola, au introdus un pic de culoare, spre bucuria noastră. Iarna nu trebuie să treacă doar în culoarea neagră.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Kotkova????The Nattiness (@natali_kot),

Ultima, deși nu este pe ultimul loc, este o altă bloggeriță din Finlanda - Marianna Mäkelä. Ea, de asemenea, a ales o ținută combinată cu culoarea alb, bej și negru, completată cu o geantă crossbody . Dacă iubiți minimalismul și căutați inspirație în lumea modei, Marianna cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marianna Mäkelä (@mariannnan),

Cizmele sunt oficial pantofii iarnii, dar cu toate acestea au o concurență foarte puternică în teniși. Cum sunteți dvs. cu încălțămintea în timpul iernii? Preferați cizmele calde sau teniși confortabili?