Tendințele calde ale verii cu care veți stăluci

31. mai'19

Ploaia, vântul și temperaturile joase nu tare se potrivesc cu tendințele verii, dar sperăm că, vremea se va îmbunătății trepatat și vara va veni în final. Nu te descuraja și pregătește-te pentru razele calde ale soarelui prin trendințele fierbinți sle verii! În ce vom fi hot vara aceasta?

Tendința #1 - rochii lungi

Vara caldă cere clar croieli și materiale aerisibile, în care vom putea supraviețui chiar și celei mai mari călduri. Prin urmare, din garderoba fiecărei femei nu trebuie să lipsească o rochie lungă din material plăcut care va permite pielii să respire. Tendința nr. 1 este fără discuții rochia în stilul boho, dar încântate vor fi și iubitoarele de minimalism. La cumpărături, concentrați-vă în special pe rochia maxi, care va evidenția silueta frumoasă și datorită crăpăturii vor dezvălui și picioarele bronzate.

Letny trend maxi saty

Tendința #2 - eșarfă în păr

Tendințele modei nu trebuie neapărat să se învărtă doar pe lângă îmbrăcăminte. O parte foarte importantă a fiecărei ținute sunt, de asemenea, accesoriile. Dacă iubești eșarfele, în timpul verii, cu siguranță veți fi încântată. Dați-le după primăvară jos de pe gât și încorporați-le în coafură! Puteți folosi eșarfa colorată ca elastic de păr, dar asta nu este singura modalitate de a o purta vara. Favorita nostră este eșarfa împletită în coadă lungă

Letny trend satky

Tendința #3 - franjuri

Tendința, care, cu siguranță, ar încânta Pocahontas, va avea loc în acest an în special la festivaluri. Este vorba despre franjuri, care decorează în special jachetele din piele, dar de data aceasta au primit oportunitatea fustele și tricourile. Fiecare iubitoare de western ar trebui să aibă în garderoba sa un loc anume pentru o astfel de piesă. Aruncați temerile cum că franjurile se potrivesc doar tinerilor. Avem dovezi că acestea pot fi, de asemenea, parte a unei ținute elegante.

Letny trend strapce

Tendința #4 - volănașe

Volănașele nu înseamnă nimic pentru dvs.? Poate vă veți îndrăgosti de volănașe! Acest element romantic, poate fi văzut la fiecare pas în timpul verii și asta, pe fiecare piesă de îmbrăcăminte. Volănașele nu numai că sunt un hit imens al verii, ci și cel mai bun prieten al fiecărei femei. Ele adaugă volum acolo unde acesta lipsește și, pe de altă parte, ascund ceea ce ar trebui să rămână ascuns. Se înțeleg cel mai bine cu bluzele, rochiile și fustele.

Letny trend volany

Tendința #5 - pantaloni scurți pentru ciclism

Bike shorts sau pur și simplu pantalonii scurți pentru ciclism, se numără printre cele mai fierbinți tendințe de modă și încă nu este sigur dacă vor fi populari și printre oamenii obișnuiți. Dar adevărul este că această piesă sportivă de îmbrăcăminte este îndrăgit de celebrități și de influențatori. Bike shorts trebuie purtați cu încredere și nu doar în ținutele sport. Cu toate acestea, este valbilă o singură regulă - lăsați bicicleta acasă și înlocuiți adidașii cu balerini sau sandale.

Letny trend bike shorts

Vara nu trebuie să fie doar despre pantaloni scurți de jeans, rochii lungi, și crop topuri. Aduceți în timpul verii puțină creativitate în garderoba dvs. și nu vă temeți nici de diferitele modele sau croieli. Vara favorizează celor pregătiți și datorită acestor tendințe fierbinți, cu siguranță nu vă va prinde nepregătiți. Care tendință nu va lipsi din garderoba dvs.?