6 tendințe actuale ale modei pentru femeile romantice și curajoase

  Categorii: Moda și tendințele ei,
22. ian'21

A doua lună de iarnă se va termina în curând, dar asta nu înseamnă că și iarna își va lua rămas bun de la noi. Chiar dacă circulația liberă, cumpărăturile și întâlnirile cu prietenii sunt limitate și există foarte puține motive pentru a crea ținute elegante, tendințele modei nu dorm. Cum puteți cuceri inima fiecărui iubitor de modă în acest sezon?

Anul trecut, iarna a fost dominată de materiale confortabile, calde, iar confortul a stat la baza acestor ținute. Iarna aceasta, pe care o petrecem în principal în interior, va fi marcată de romantism, dar își vor spune cuvântul și tendințele modei puțin mai îndrăznețe. Ce ne-au pregătit designerii de modă în această iarnă?

Mâneci à la Anne Shirley

Mânecile bufante, care au fost atât de lăudate de iubita Anna de la Casa Verde, nu își pierd nici acum puterea, ba dimpotrivă. Ne vor ține compania chiar și în timpul lockdownului și, datorită designerilor inventivi, vă veți putea bucura de ele, chiar și pe pulovere. Datorită acestei tendințe, vă veți simți nu numai stilată, ci și foarte confortabilă. Într-adevăr nu există limite la mânecile bufante- le puteți găsi pe pulovere colorate și bluze de in, pur și simplu peste tot.

Trendy rukavy

Volănașe peste tot

Se găsește în interiorul dvs. un suflet romantic, precum Jane Austen sau surorile Brontë, însă nu vă permiteți să purtați ținutele feminine frumoase doar în visele dvs.? Acum este momentul potrivit pentru să vă arătați adevărata față - datorită noii tendințe a modei, nimeni nu vă va arăta cu degetul și vă va spune că sunteți din secolul trecut. Este vorba despre volănașe pe care le uram în copilărie, dar acum le iubim. Se potrivesc cel mai mult bluzelor și le puteți combina cu blugi „moderni”, dar și cu o fustă romantică care vă va duce în Anglia secolului al XIX-lea.

Trendy volany

Curele, puțin mai diferit

Trecem de la romantism la o tendință de modă, cu care generațiile părinților noștri, vor fi puțin confuze. Curelele de corp, așa-numitele. body harness, amintesc de stilul gotic și evocă sadismul în mintea multora. Cu toate acestea, adevărul este că ei se îndreaptă în de ceva vreme în lumea modei și se pare că vor reuși să pătrundă în următoarele sezoane. Sunt purtate pe îmbrăcăminte, asemănătoare curelelor, și subliniază fomele unei femei. Le veți găsi în diferite modele, de la mai puțin vizibile la expresive și țipătoare. Și cu ce să le purtați? S-ar putea să fiți surprinse, dar arată foaret bine și pe o bluză cu mâneci bufante și volane.

Trendy popruhy

Catifeaua se întoarce

Revoluția de Catifea, va arăta puțin mai diferit pe stradă în această iarnă. Literalmente. Acest material, care este plăcut atât vizual cât și la atingere, vrea să se facă auzit, dovada clară fiind body-urile de catifea, bluzele, fustele, pantalonii, jachetele, dar și elasticele de păr (în special scrunchies), pantofii și chiar gențile. Materialele de catifea vor fi în top, nu numai pe negru ci și roșu, verde smarald, galben muștar, albastru închis, turcoaz, sau alb ... În lunile următoare, în care petrecem cel mai mult timp în confortul casei, acest material ne va ține companie și trebuie să recunoaștem că un tovarăș mai bun este greu de imaginat. Ați dormit deja în pijamale de catifea?

Trendy zamat

Lenjeria intimă în rolul principal

La fel ca și curelele, lenjeria intimă vizibilă, va avea cu siguranță și feedback negativ, dar tendințele modei nu se vor lăsa. De ceva vreme, sunt la modă sutienele din dantelă care sunt vizile sub cămășă sau bluză și am avut și moda bluzelor transparente, care au făcut ca lenjeria intimă seducătoare să iasă și mai mult în evidență. În următoarele săptămâni, lenjeria de corp va fi adăugată la aceste două tendințe, care nu va fi chiar lenjerie de corp.

Sutienele și corsetele din dantelă încep să apară tot mai mult pe tricouri și atrag atenția, care până acum aparținea doar celor aleși. Aveți și dvs. acasă o piesă de care sunteți pe bună dreptate mândră și vă pare rău că nimeni în afară de dvs. și partenerul dvs. nu o poate vedea? Adunați tot curajul și arătați lumii acel sutien din dantelă în care vă simțiți incredibil de seducător și de sexy.

Trendy bielizen

Culorile anului în modă

Griul și galbenul strălucitor - acestea sunt culorile anului 2021 alese de Institutul Pantone. Interacțiunea acestor două culori este menită să aducă speranță și bucurie în viața noastră, împreună cu stabilitatea și siguranța de care avem o nevoie disperată. Și ce vor aduce aceste două culori modei? Ținute jucăușe compuse din două culori, care se potrivesc foarte bine împreună și creează combinația frumoasă de culori. Mizați pe o combinație de galben și gri, iar rezultatul vă va surprinde. Gustul și eleganța griului vor fi completate perfect de creativitatea și curajul galbenului, iar pașii dvs. vor fi încrezători.

Trendy farba

Moda se repetă, se reciclează și ceea ce a fost „în top” în urmă cu zeci de ani, revine la proeminență. În următoarele săptămâni, vom afla în cine se ascunde o romancieră și în cine ne luptă o drăcoaică. V-ați găsit preferata printre tendințele actuale ale modei?

Foto Pinterest