6 tendințe de modă cu care veți avea parte de tendințele de vară-modăo vară de neuitat

  Categorii: Moda și tendințele ei,
18. iun'21

Materiale aerisibile culori deschise, vântul în păr, picioarele în apă și piele de bronz ... vară. Sunteți pregătițisă descoperi tendințele modei care vor fi hot în această vară? Creatorii de modă și cei care au creat tendințe ne-au pregătit tendințe îndrăznețe ale modei, datorită cărora vara anului 2021 nu va fi cu adevărat de neuitat.

Haine legate în talie

Cunoașteți rochiile și fustele care se leagă în talie și care se întorc în modă din anii '90? În 2021, rochiile și topurile de legat vor arăta puțin diferit - mai îndrăzneț. Topurile scurte, tricourile, bluzele, dar și costumele de baie finisate cu șireturi nesfârșite evidențiază silueta și dezvăluie un pic mai multă piele. Dacă nu aveți curajul să vă dezvăluiți burtica, căutați rochii și bluze cu spate interesant conceput. Această tendință a fost redescoperită de generațiile mai tinere, dar cine a spus că tendințele modei sunt doar pentru tineri?

Trendy viazanie

Genți mini...

Uitați de gențile în care ați putea împacheta toată casă, în această vară vă vor ține companie gențile mici. Numărul de straturi de îmbrăcăminte este redus, pantalonii, fustele, rochiile și tricourile sunt scurtate, iar această „reducere a hainelor” va afecta și gentile în această vară. Hitul acestei veri vor fi gențile mici, începănd de la gențile crossbody la borsete sau chiar la gentuțe pentru curea. Nu vă limitați la gențile negre și maro, acordați spațiu diferitelor culori și forme și fiți un trendetter.

Trendy kabelky ladvinky

... și rochii maxi

Nu vreți ca lumea să vadă mai mult din pielea dvs. decât este necesar? Veți fi cu siguranță mulțumită de faptul că, rochiile maxi vin din nou în prim plan și puteți seta și tendințele modei cu ele. Rochiile maxi sunt foarte romantice și multe femei sunt îndebunite de ele mai ales în timpul verii. Sunt aerisibile și, în plus, protejează împotriva razelor solare, care pot provoca multe daune în cantități mari. Rochiile maxi au un alt avantaj - aveți nevoie doar de o singură piesă vestimentară și nu trebuie să vă mai bateți capul cu ce să o accesorizați. 

Trendy maxi saty

Harness pentru fiecare zi

Sunt seducătoare sexy, îndrăznețe, șocante și deosebit de elegante. Vorbim despre așa-numitele harness, adică curele de corp care nu își au locul doar după ușile închise ale dormitorului. Pe lângă faptul că, 100% vor atrage privirile celor din jur, acestea accentuează talia și, în funcție de croială, pot chiar mări vizual sânii. Hamurile sunt potrivite și pentru purtarea de zi cu zi, deoarece tendința actuală este de a le purta pe haine, nu sub ele. Chiar și dintr-o ținută obișnuită, la prima vedere, plictisitoare, realizată din blugi și tricou, ele pot evoca un look unic.

Trendy harness

Lăsați pielea să respire

Tendințele verii pur și simplu adoră pielea expusă. Tendința cu găuri în rochii, salopete și bluze vă va convinge de asta. Cele mai comune zone expuse sunt, șoldurile și zona de sub sâni, dar cu siguranță designul vestimentar nu are limite. Această tendință a modei se remarcă cel mai mult într-o piesă vestimentară de o singură culoare și, datorită faptului că este distinctivă, nu mai aveți nevoie de accesorii. Dacă preferați asimetria în modă, această tendință este perfectă pentru dvs.

Trendy otvory saty

Legați și evidențiați

Desigur, pentru aventură. Sunteți o regina a cămășilor, dar nu vă simțiți cel mai confortabil vara, în această piesă vestimentară? Desfaceți câțiva nasturi de jos și legați un nod la cămașă. În acest sezon, se vor purta în principal cămășile aerisibile din in, sau bumbac clasic. Această tendință simplă, dar imaginativă, este ideală în cazul cămășilor cu model. Cele mai populare accesorii sunt genți de paie și genți din bambus, coliere mai lungi, cercei distinctivi și ochelari unici.

Trendy uzly

V-ați găsit preferata printre cele mai tari tendințe pentru vara anului 2021? Sau ați fost fascinată de mai multe tendințe ale modei? Bucurați-vă împreună cu ele de următoarele luni fierbinți și nu uitați de accesoriile potrivite. Fără ele, nici o ținută nu este completă.

sursă foto: Pinterest