Elegante și călduroase: paltoane și jeci pentru această iarnă

15. nov'19

Diminețile și serile reci ne obligă să scoatem din dulap paltoanele și gecile calde, fularele groase, căciulile și mănușile. Temperaturile încă nu au scăzut sub minus, dar simțim frigul pe pielea noastră. Protejați-vă pielea cu haine și jachete. calde, datorită cărora și o cădere nefericită pe gheață va parea ca dintr-un film romantic.

Sunt la modă, dar aceasta nu este funcția lor principală. Faceți cunoștință cu cele mai preferate paltoane și jachete de iarnă care vă vor păstra în căldură în următoarele luni reci. Iubitoarele de confort sau extravaganță vor fi foarte încântate, dar nu am uitat nici de cele care sunt fidele clasicicului.

Ca un urseluț

Kabaty teddy bear

Invidiați urșii pentru somnul lor lung de iarnă? De acum,  puteți simți și dvs. cum este în pielea lor, măcar pentru o perioadă. După succesul de anul trecut, tendința acestei ierni este așa-numita, teddy bear jacket, mai exact jacheta moale, care amintește de un ursuleț de pluș. Este mare, pufoasă, caldă și te face să te simți ca și cum nu ai pleca niciodată din căldura apartamentului tău. Este drăgălașă și de fete, dar în combinația potrivită, fiecare iubitoare de modă o poate transforma foarte rapid într-o piesă elegantă.

Forme vesele

Kabaty vzorovane

Da, este adevărat că în lunile de iarnă recurgem adesea la piese întunecate care par să ne amintească inconștient de vreme mohorâtă și deprimată. Dar lumea din jur va fi mult mai frumoasă și mai colorată,  într-un palton cu modele colorate. Dezlănțuiți-vă imaginația și alegeți cel mai nebunesc model care vă strigă numele. Nu vă temeți să combinați diferite culori care la prima vedere nu se potrivesc și adăugați modele cât mai interesante. Dacă doriți un astfel de palton modelat, dar nu îl puteți găsi nicăieri, căutați o croitoreasă pricepută în zona dvs. Ea se va asigura că, paltonul dvs. va fi cu adevărat unic, la fel ca și proprietarul lui.

Clasicul britanic

Kabaty britska klasika

Nu vrei să arătăți ca un ursuleț și nici modelele nebunatice nu sunt stilul tău? Alege ceva clasic - tartanul! Clasicul britanic este purtat în această perioadă și de Ducesa de Cambridge și cumnata ei, ducesa de Sussex, așa că și tu te vă veți simți regește în acest model. Depinde de tine și de gustul tău, indiferent dacă preferi varianta roșie sau preferi culorile mai închise. Cu toate acestea, carourile mici sau mari sunt o necesitate. Vei arăta ca o adevărată englezoaică, într-un palton de tartan în stil rebel drept, dar și într-un model clasic matlasat, care accentuează formele.

Din frontul câștigător

Kabaty army styl

Un alt palton clasic este acela cu închidere în două rânduri, de culoare albastru închis, verde kaki sau roșu. Paltoanele în stilul army se pot asemăna uneori cu steam punk, cu toate acestea este valabil faptul că, în unul dintre ele veți arăta ca un trendsetter potrivit. Foarte des, caracteristica distinctivă a acestor paltoane sunt doar nasturii mari și buzunarele interesante. Palton Army este purta la perefecțiune, de exemplu de Olivia Palermo. Aceasta apare în modele uimitoare an de an și confirmă doar că acest model militar nu va ieși niciodată din modă. Investiția într-o haină de calitate în stilul army se merită.

Bomber extrem de mare

Kabaty oversized bombera

Este firesc că nu tuturor le place în modă stilul clasic. Pentru acele care preferă stilul sportiv, avem vești bune - în această iarnă sunt la modă gecile bomber supradimensionale, care nu numai că arată bine, dar sunt și foarte călduroase. Sunt adorate de câtre modele, influenceri, dar și de oamenii de rând, care nu doresc să renunțe la stilul lor confortabil nici iarna. Cu toate acestea, nu uitați că gecile bomber nu sunt suficient de lungi pentru a vă proteja ca și paltoanele. Acest lucru nu schimbă faptul că arată foarte sitilat și atrag imediat atenția împrejurimilor.

Iarna va fi lungă, pregătiți-vă în mod corespunzător, dar mai ales cu stil! Aveți deja preferatul dvs. dintre primele 5 paltoane din acest sezon?

Foto Pinterest