Stilul nu este doar despre haine: ce coafuri sunt a modă?

16. Mar'18

Femeile sunt obișnuite să încerce ceva nou odată cu venirea primăverii. Uneori nu este suficient să ne facem curat în garderobă și să ne punem viața la punct. La începutul primăverii, multe dintre noi se bucură de o coafură nouă, cu care înfloresc ca și natura. Hainele îl fac pe om, dar fără părul aranjat, nu ar fi totul perfect. 

Tendințele nu sunt doar despre modă, ci și despre păr. În fiecare an, stiliștii de păr vin cu ceva nou, adesea șocant, dar mai de mai multe ori și cu ceva pentru oamenii obișnuiți. În acest an, veți întâlni coafuri variate de la păr foarte scurt până la păr lung în valuri dar veți fi, de asemenea, surprinși de variațiile de culori. Ați ales coafura potrivită?

Blond platinat

Culoarea pe care a făcut-o celebră mai ales Kim Kardashian, a cucerit mai multe femei, cărora le place să iasă din tipare. Blondul platinat nu este destinat femeilor care vor fie la fel cu împrejurimile, dar mai de grabă pentru femeile cărora le place să fie în centrul atenției oriunde merg. Este greu de zis, dacă această culoare este doar o tendință de sezon ca și culoare gri sau rozul pal, adevărul este că este o culoare de tendință a acestui an.

Creața Sue

Cândva, toate femeile cu părul creț natural, își întideau părul, acum, părul creț este la modă. Cu cât mai creț, cu atât mai bine! Este indifferent, dacă aveți păr scurt sau lung – părul creț este la modă la orice tip de păr. Dacă nu aveți acel noroc de a vă naște cu părul creț natural, nu conteză. Cu produsele de calitate, veți obține păr creț chiar și acasă.

Codițe

Vreți să arătați ca o fetiță nevinonată? Împletiți-vă codițe! Dacă aveți părul lung și mai gros, veți obține efectul potrivit, dar tot așa vă puteți juca și cu părul mai scurt și mai subțire. Există o serie de moduri în care vă puteți împleti părul - una sau două codițe "spic", coadă de pește, codiță a lá Timoșenko ...

Bretonul se întroarce

Bretonul se confruntă cu o mulțime de turbulențe în tendințele părului. Odată este iubită, altădată trebuie să îl căutați cu greu la femei. În acest sezon va fi în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, bretonul solicită mai multă atenție, mai ales dacă aveți părul natural puțin mai creț și bretonul își va face de cap. Puteți să vă jucați cu el, și există chiar și un truc cu părul lung pe care îl puteți prinde în așa fel încât să formați bretonul. Indiferent că vă decideți pentru o schimbare radicală sau doar temporară, un lucru este sigur - bretonul vă va duce în anii copilăriei chiar și cu sufletul.

Short hair, don´t care

Nu-ți vă place părul scurt? Cu o astfel de lungime la păr, cu siguranță, nu există plictiseală. Garson, pixie, curry scurt sau bob scurt. Nu vă spun nimic aceste cuvinte? Sunt denumirile diferitelor coafuri la părul scurt, de la ultra-scurt la mai lung, dar încă destul de scurt. Aveți curajul de a risca și de a încerca o schimbare radicală în această primăvară?

Se spune că părul este coroana frumuseții. Nu mai este amintit dacă această coroană este mare sau mică, bogat decorată sau simplă. Dacă sunteți în căutarea unei schimbări de coafură, nu stați pe gânduri și faceți-vă o programare la coafor, care vă va sfătui. Și nu vă temeți de schimbare, este bună iar părul crește. Cel puțin nu vă veți reproșa că nu ați încercat.