Crăciun creativ: cum să împachetăm original cadourile?

  Categorii: Inspirație,
11. dec'20

Perioda magică a Crăciunului, ne bate deja la ușă, ceea ce înseamnă nu doar cumpărarea cadourilor, ci și împachetarea lor. Deși în unele magazine, vă pot împacheta direct cadourile nimic nu se compară cu ambalajele realizate manual, datorită cărora cadoul va fi și mai personal. Inspirați-vă din sfaturile noastre de ambalarea creativă a cadourilor și încântați-i de  două ori pe cei dragi.

Hârtie clasică de ambalat cu motiv de Crăciun sau ambalaj creativ pentru cadouri? Anul acesta, alegeți a doua variantă și puneți-vă mintea în aplicație nu numai la alegerea cadourilor, dar mai ales în timpul ambalării acestora. Pregătiți accesoriile pentru ambalat, panglici, sfori, țesături vechi, etichete și apucați-vă de treabă!

Să strălucească, deoarece este Crăciunul

Uneori este suficient de foarte puține lucuri și cadoul împachetat va arăta mult mai creativ și original. Cu siguranță, veți întâlni și decorațiuni care nu se potrivesc anul acesta cu bradul dvs., dar le puteți pune deoparte. Aduceți-vă aminte de ele la împachetatul cadourilor. Împachetați cadoul în hârtie și legați-l cu sfoară. În cele din urmă, treceți decorațiunea prin sfoară și legați-o cu o fundă. Globurile de Crăciun, clopoțelele și alte decorațiuni se remarcă cel mai bine pe hârtie de ambalat într-o singură culoare, în mod ideal pe maro sau alb.

Balenie vianoce ozdoby

Crenguțe și conuri de brad, măceșe, etichete…

Știm că împachetarea unui cadou în hârtie decorativă de Crăciun va dura doar o clipă, dar un cadou frumos împachetat, cu siguranță va aduce mai multă bucurie. La prima vedere, destinatarul știe că v-a pasat cu adevărat de el. Faceți o plimbare  în pădure și adunați crenguțe și conuri de brad, sau rămurele cu măceșe. Acasă, tot ce trebuie să faceți este să le legați cu o sfoară, să adăugați eticheta cu numele destinatarului și cadoul împachetat original este gata. Dacă doriți să perfecționați ambalajul creativ, sigilați decorațiunile naturale și eticheta cu ceară de etanșare.

Balenie vianoce menovky

Nu aveți panglică? Nu contează!

Vreți să arate și mai bine cadoul dvs. dar nu aveți o panglică la îndemână? Căutați în dulapul cu haine și cu siguranță veți găsi o piesă mai veche de care ați uitat complet. Rupeți țesătura în dungi lungi (va crea margini mai frumoase), înfășurați-o în jurul cadoului într-un mod clasic și legați-o într-o fundă. Pentru minimalisti sunt ideale țesături într-o singură culoare, iubitorii Crăciunului se vor bucura cu siguranță de panglici din cămăși vechi în carouri, de exemplu.

Balenie vianoce stuha

Nu este ambalaj ca hârtia

Veți avea nevoie de așa-numita batistă de hârtie, pe care o puteți găsi astăzi în orice papetărie. Cu toate acestea, trebuie să omânuiți cu atenție, deoarece este subțire și o puteți rupe cu ușurință. Împachetați cadoul mai întâi „clasic”, apoi tăiați o fâșie largă de batistă de hârtie. „Înfășurați-l” cel puțin de două ori într-o direcție în jurul cutiei și conectați ambele capete în partea de sus în forma bomboanele de pom. În final, legați o panglică și cadoul este gata!

Balenie vianoce hodvabny papier

Cartofii clasici

Cu siguranță vă aduceți aminte de ștampilele din cartofi, pe care le-ați folosit pentru a decora hârtia, chiar și cea de Crăciun. Luați un cartof mai mare, spălați-l bine, uscați-l și tăiați-l în jumătate. Tăiați forma dorită în cartof (cei mai populari sunt brăduții, dar puteți încerca și ceva mai complicat). Cu toate acestea, tăiați „invers” astfel încât forma ștampilei să iasă în afară, astfel încât forma să poată fi tipărită pe hârtie, nu doar pe contur. Apoi vopsiți ștampila cu vopsea tempera și ștampilați cadoul. Lăsați vopseaua să se usuce bine și apoi puteți începe ambalarea cadoului.

Balenie vianoce peciatky

Crăciun fericit, cadouri originale și timp magic petrecut în cercul celor dragi!