6 moduri de a alunga (nu numai acum) plictiseala

  Categorii: Lifestyle,
20. Mar'20

Cuvântul coronavirus și tot ce este asociat cu acesta începe încet, dar sigur, să vă calce pe nervi? Inspirați-vă din lista noastră de activități care vă vor ajută să scăpați de plictiseală și să supraviețuiți izolatului social, fără a vă dăuna sănătății. Rămâneți acasă (dacă puteți), ajutați la prevenirea răspândirii virusului și bucurați-vă de timpul pe care îl puteți petrece cu familia.

Pregătiți casa de primăvară

Curățenia de primăvară va trebui făcută mai devreme sau mai târziu, deci de ce să o amânăm? Curățați și spălați acum toată casa sau apartamentul  - veți aprecia mai târziu acest lucru. Dacă aveți grădină sau cel puțin un balcon, începeți și acolo curățenia de primăvară. La realizarea curățeniei de primăvară, nu uitați nici de garderoba dvs.- puneți lucrurile de iarnă în cutii și sortați hainele de primăvara și vara. Cu siguranță ați auzit despre curățenia miraculoasă cu Marie Kondo, care vă va scăpa de lucrurile inutile din gospodărie. Curățenia de primăvară din acest an nu ar trebui să fie doar despre aruncarea lucrurilor fizice, ci și despre curățarea minții. Și cireașa de pe tort terminrea curățeniei, va fi ramura înflorită de cireș în vază.

Karantena cvicenie

Nu uitați de siluetă

Pregătiți-vă casa de primăvară și dvs. pregătiți-vă de vară. Acum cum sunteți până la 24 de ore acasă, nu vă mai puteți scuze. Fie că trebuie să lucrați de acasă în timpul zilei sau trebuie să găsiți copiilor o activitate, cum nu merg la școală, cu siguranță veți găsi o jumătate de oră pe zi pentru a face exerciții fizice. Multe centre de fitness (dar și antrenorii înșiși) oferă exerciții online, fie prin instagram, facebook sau youtube. Vă puteți alătura în timp real sau puteți reveni la antrenamentul dvs. atunci când vă veți dori. Dacă nu sunteți confortabil cu tipul de exerciții pe care le postează în prezent sălile de sport, încercați să căutați puțin pe youtube și sigur veți găsi un canal care o să vi se potrivească perfect.

Treziți bucătarul din dvs.

Exercițiile fizice regulate merg mână în mână cu o dietă sănătoasă. De cât timp tot amânați coacerea acelei pâini sănătoase cu banane? Când a fost ultima dată când v-ați găsit timp să pregătești un mic dejun copios sau un prânz gustos? Pe lângă stresul pe care îl auzim din din mass-media, găsiți-vă timp să gătiți și să vă încântați papilele gustative cu felurile de mâncare pregătite de dvs. Dacă decideți să includeți punctul 2. în noua dvs. rutină zilnică, adică dieta sănătoasă, alegeți ingrediente sănătoase și multe legume și fructe proaspete.

Karantena varenie

Jucați-vă

Aveți copii acasă, care nu mai știu ce să facă de plictiseala și înceă să v-o transmită și dvs.? Scoateți din dulap jocurile de societate prăfuite, pe care nu le-ați mai jucat de ani de zile și întăriți relațiile de familie. Dacă nu sunteți iubitori ai jocurilor de societate, încercați să vă etalați abilitățile de asamblare a puzzle-ului sau alegeți mai bine jocurile cu mingea (dacă, desigur, aveți propria dvs. curte sau un loc de joacă).

Karantena filmy

Creați-vă un cinematograf

Izolarea socială a dat pauză cinematografelor, dar asta nu înseamnă că nu puteți viziona un film bun din confortul casei dvs. Pregătiți un popcorn sau nachos picant cu un sos gustos, așezați-vă confortabil și bucurați-vă de film exact ca într-un cinematograf. Asta înseamnă fără o monitorizare constantă a rețelelor sociale. Veți vedea că vî veți aminti filmul timp de câteva zile, deoarece i-ați acordat o atenție completă.

Descoperiți pasiuni noi

Ați invidiat întotdeauna un coleg de clasă care a știa să deseneze frumos încă din școala elementară? Vă mirați de scrisul frumos de mână al caligrafilor? Urmăriți cu entuziasm videoclipurile DIY pe YouTube, dar încă nu ați creat nimic? Chiar acum a venit ziua. de care ați făcut referire drept „într-o zi, când voi avea în sfârșit timp”. Puneți-vă imaginația și creativitatea în aplicare și descoperiți noi pasiuni care vă vor umple timpul liber.

Karantena zaujmy

Citiți, citiți, citiți

Când a fost ultima dată când ați citit cartea dintr-o singură suflare? Acum este momentul potrivit pentru a scoate o carte din raft, care vă aștepta de mult timp acolo, nu doar pentru că luna martie este luna cărților. O carte interesantă vă va ajuta să uitați de realitatea acestor zile (ne)obișuite și vă va ducă într-o altă lume. Cu toate acestea, alegeți cu atenție genul - cărțile cu o poveste catastrofală în care jumătate din umanitate va muri, păstrați-le mai degrabă pentru mai târziu.