5 interioare moderne: în care te-ai muta?

  Categorii: Exclusivități, Inspirație,
19. apr'19

Vă aranjați casa și nu știți în ce direcție să o luați? Ei bine, aveți o sarcină destul de dificilă. Toată lumea vrea să se întoarcă de la serviciu sau de școală într-o casă plăcută unde se va simți confortabil în orice moment. Unora le place minimalismul, altora chiar opusul. Vă regăsiți în aceste stiluri?

Vă place să aveți o curățenie perfectă sau mai degrabă un haos organizat? Nu vă puteți imagina un interior fără flori și tablouri, sau prea multe accesorii vă scot din sărite? Vorbim despre diferite stiluri design de interior, care pot fi acum descrise ca fiind moderne. Care dintre acestea descriu cel mai bine personalitatea dvs.?

Minimalismul

Puteți să iubiți sau să urăți minimalismul din interior. Cu toate acestea, exista o a treia opțiune - nu știți ce să ziceți despre un astfel de design de interior. Este amenajat sau nu? Nu îi lipseste ceva? Mulți consideră interioarele minimaliste fiind reci, deoarece culorile lor de bază sunt alb, gri și negru și, desigur, minimul de accesorii pentru a face interiorul mai confortabil.

Minimalismul poate părea plictisitor la prima vedere, dar puteți fi siguri, că locuitorii săi nu sunt plictisitori. Stilul minimalist nu distrage inutil mintea, oferind spatiu imaginatiei. Ultimul și cel mai mare avantaj al interiorului minimalist l-am lăsat la sfârșit - cât mai puțin mobilier și decorațiuni înseamnă mai puțină curățenie și mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubiți.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peter und Karsten ???? (@house_of_peter_and_karsten),

Boho

Opusul minimalismului este stilul boho. Într-un interior astfel amenajat veți găsi o mulțime de materiale, flori și accesorii care mai de care. Dacă vă hotărâți să vă aranjați interiorul în stilul boho, puteți să vă dezlănțuiți imaginația și să vă faceți de cap. Sunt permiși pereții colorați, covoarele colorate, pernele și lenjeria de pat - pur și simplu tot ceea ce vă face să vă simțiți bine și confortabil în casa dvs.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? natures wall (@natures_wall),

Nu trebuie neapărat să fiți o iubitoare a culorilor pentru a iubi stilul boho. Majoritatea interioarelor astfel amenajate se bazează pe o combinație de culori alb-negru, care este completată de accesorii naturale, în special din lemn, accesorii de paie, nuanțe aurii și flori. Nu vă temeți de franjuri, imagini sau chiar covoare pe pereți și amintiți-vă de una dintre regulile de bază ale interiorului boho - multe straturi!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Inspire Your Space (@inspireyourspace),

Retro

Ați intrat într-un interior amenajat modern, dar aveți impresia că sunteți la bunica dvs.? Bine ați venit în interiorul retro! Un astfel de stil este inspirat de locuințele din anii 1950 și 1970, dar puteți găsi și "rămășițele" în din perioada și mai veche. Veți recunoaște imediat un interior retro - nu îi lipsesc formele geometrice, materiale din plastic neted, tapetele și faianța în formă de șah.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kareen Linna / Stylist (@depto2201),

Interiorul retro folosește într-adevăr mobilier și accesorii retro, dar nu toată lumea este destul de norocoasă să găsească astfel de piese în podul casei sau în bazar. Vestea bună este însă că magazinele de mobilier se adaptează deja stilului retro. Căutați piese simple cu un aer din trecut și accesorii în portocaliu, galben, maro, verde, roșu și negru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Imagicasa® (@imagicasa.be),

Pop art

Anii cincizeci nu s-au purtau doar în stilul retro. În această perioadă s-a născut stilul pop art, care a fost dezvoltat pe deplin în anii 1960. Pentru pop art sunt tipice, culorile țipătoare, formele și arta populară, care nu poate fi neobservată. Nu vă puteți imagina cum arată un astfel de stil? Poate că aveți nevoie doar de un nume, care este cunoscut în toată lumea - Andy Warhol.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Стрельникова Мария (@strelnikova.maru),

Stilul Pop Art, indiferent dacă este în interior sau în artă, are ca țel de a șoca, lucru care se datorează combinațiilor de culori nebunești. Similar stilului boho, chiar și în acest caz, puteți da frău liber imaginației și nu vă temeți să experimentați. Combinați culori pe care altfel nu le-ați combina și nu uitați de cele mai importante decorațiuni în stil comics. Acesta este un element caracteristic al artei pop.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pure (@by_____design),

Art deco

Un alt stil din sectorul artă, este stilul art deco. Veți recunoaște imediat acest stil, deoarece la prima vedere are un aspect luxos. Acest stil a început să se dezvolte în perioada interbelică la începutul anilor 1920 și 1930. Interiorul în stilul art deco poate fi destul de dificil, deci este mai potrivit pentru casele mai mari sau apartamente cu tavane înalte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cordelia Fox (@cordeliafox1),

Stilul Art Deco combină materialele de lux precum marmura, metalul, sticla, catifeaua, mătasea sau satenul. Când veți intra într-un interior decorat în acest stil, cu siguranță veți observa tapetele, podelele și candelabrele. Interioarele Art Deco, sunt de obicei asociate culorile aurii cu negru strălucitor, turcoaz închis și alb. Părțile inevitabile ale unor astfel de interioare sunt de asemenea accesoriile - animal print, vazele masive, lămpile inconfundabile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cordelia Fox (@cordeliafox1),

V-ați îndrăgostit de vreun stil de interior atât de mult încât vă puteți imagina astfel și casa dvs? Sau aveți propriul stil pe care poate îl veți combina cu un pic din fiecare?