Faceți-vă o bucurie cu o geantă nouă și oferiți șansa la viață

  Categorii: Exclusivități, Noutăți,
06. Apr'20

Accesoriile noastre de modă aduc în fiecare an bucurie multor femei care sunt mame, soții, sau surori. Acestea aduc bucurie, completează garderoba, ajută la crearea ținutei perfecte și vă vor transforma în femme fatale. Cu toate acestea, nu toate femeile, și nici copilașii lor, nu sunt atât de norocoși să investească bani în lucruri mici care să le facă o bucurie. La mii de kilometri de noi, găsim femei și copii care nu au fost atât de norocoși și se zbat zilnic pentru o bucată de pâine și nevoile de bază. Și chiar ei au nevoie de ajutorul nostru.

Unul din treisprezece copii de pe planeta noastră suferă de foame și nu primește suficiente calorii pentru a se dezvolta. Prin urmare, până la 2 milioane de copii mor de malnutriție în fiecare an. Cu toate acestea, în diferite părți ale lumii, copilașii au nevoie nu numai de o aprovizionare regulată cu alimente, ci și de asistență medicală urgentă și materială. Vă puteți imagina că bolile obișnuite pentru noi, pot fi fatale pentru astfel de copii? Prin urmare, am decis să sprijinim organizația umanitară MAGNA, care salvează viețile copiilor din colțurile lumii pe cale de dispariție.

Pomoc magna dieta

Geantalamoda.ro și ajutorul umanitar

Pentru că nu suntem indiferenți la soarta acestor copii, ne-am unit forțele cu organizația umanitară slovacă MAGNA, care funcționează la nivel internațional și oferă asistență copiilor și familiilor nwevoiașe, inclusiv victimelor dezastrelor naturale, războaielor și conflictelor. MAGNA oferă asistență medicală și socială copiilor și familiilor acestora din zonele de criză ale lumii. Această organizație, tratează zilnic copilașii și familiile lor și luptă cu malnutriția. Oferă îngrijiri prenatale și postnatale viitoarelor mame (care sunt încă deseori copii, deoarece rămân însărcinate la o vârstă fragedă) și se bucură de mii de nașteri pe an, care se termină printr-o îmbrățișare fericită datorită ajutorului și a condițiilor igienice favorabile.

Eshop-ul Geantalamoda.ro a ales această organizație umanitară pentru activitățile sale de succes, entuziasm și transparență - până la 97% din suma contribuțiilor selectate este utilizată de organizație pentru proiecte specifice. Aceast lucru înseamnă că, 97 de cenți din fiecare euro se îndreaptă spre a ajuta copilașii și doar 3 cenți pentru administrare și strângere de fonduri. Donațiile dvs. financiare către această organizație sunt plătite anual pentru mii de consultații, tratamente și vaccinări în țările guvernate de foamete, sărăcie și dezastre naturale.

Bucurați-vă de accesorii și oferiți copiilor șansa unei vieți mai bune

Achiziționând o geantă sau alt accesoriu realizat manual în magazinul nostru online, le oferiți copiilor șansa unei vieți mai bune în Cambodgia, Nepal, Sudanul de Sud, Kenya, Irak, Republica Democrată Congo, Myanmar, Vietnam, Filipine, Haiti, Nicaragua, India, Croația, Liban. , Siria sau un alt colț al lumii în care cei mici și cei vulnerabili au nevoie de ajutorul nostru chiar acum. Nu fac excepție nici taberele de refugiați, unde copilașii își trăiesc adesea întreaga copilărie și nu cunosc diversitatea vieții cu care sunt obișnuiți copilașii sănătoși și fericiți.

Doriți să ajutați și să oferiți acestor copii o șansă decentă la viață? La cumpărare, rotunjiți suma comenzii dvs., iar noi vom dona această contribuție, organizației MAGNA. Printr-o singură achiziție, veți face o bucurie dublă. Sprijinul nostru comun, va ajuta copilașii din țările lumii a treia să ofere tot ceea ce au nevoie pentru un început sănătos și de succes în viață, de la îngrijirea sănătății la nutriție sau educație adecvată.

Sursa: Magna