Noua colecție Kbas este aici!

05. Jul'19

Ceea ce am așteptat toți cu nerăbdare, este în sfârșit aici! Vara plină de experiențe a sosit și totodată cu ea a venit și noua colecție Kbas chiar din Spania călduroasă. Vă așteaptă modele noi de genți, rucsaci și coșuri, dar și o surpriză plăcută! Pătrundeți cu noi în lumea noii colecții Kbas.

Timp de câteva săptămâni, dimineața ne trezesc razele strălucitoare ale soarelui, zilele sunt lungi, seriile calde și planificarea vacanței de vară este în plină desfășurare. Oriunde veți merge, nu uitați să vă împachetați o nouă piesă din colecția de vară Kbas! Uitați-vă ce vă așteaptă pe site-ul e-shopului nostru.

Coșul - baza verii

Prima săptămână de vară va fi în curând o chestiune de trecut, dar vara abia acum începe. De aceea nu trebuie să vă lipsească coșurile noi din materiale naturale. Vă vor impresiona prin culori vesele, pandantive jucăușe, ornamente și detalii inconfundabile, conform cărora coșurile Kbas pot fi recunoscute la prima vedere. De asemenea, știm că fiecare femeie preferă o dimensiune diferită a coșului - cineva vrea să împacheteze întreaga avere în coșul de plajă, altcineva are nevoie doar de lucrurile necesare sub formă de documente, portofel, chei și o sticlă de apă.

Toată lumea va găsi cu siguranță ceva, după vizionarea noii colecții! Nu ratați coșurile mici ideale pentru plimbările de seară, dar, uitați-vă și peste uimitoarele coșuri mari cu fermoar, pe care le veț aprecia pe plaja. Depinde doar de dvs. cui îi veți da prioritate în această vară fierbinte.Nova kolekcia kosiky

Gențile nu sunt niciodată de ajuns

Este un citat care spune că nicio femeie nu a spus vreodată că are destule piese de îmbrăcăminte și accesorii. Suntem  acord cu acest citat și după ce veți vedea noile genți de plajă Kbas, vă veți alătura și dvs. acestui grup de femei. De noile genți vor fi încântate mai ales iubitoarele de modele - gențile de plajă cu un model de frunze exotice, care în prezent sunt foarte trendy și pot fi găsite peste tot, cu siguranta nu vor scăpa neobservate.

Cu toate acestea, avem și vești bune pentru acele doamne și domnișoare, care preferă simplitatea în garderobă. Noua colecție de vară Kbas este plină de genți în tonuri naturale fără modele. Cu toate acestea, dacă doriți un mic experiment de vară, lăsați-vă purtată de simplitatea materialului și a culorii, dar alegeți o formă mai distinctă. Colecția dvs. genți va fi perfect completată cu gențile din paie în formă rotundă, gențile din plasă sau gențile în stil macrame, care sunt în prezent în topul popularității.

Nova kolekcia tasky

Noutate absolută - decorațiunea de interior

Noutatea fierbinte a ofertei noastre de vară este decorarațiunea de interior, căreia îi este dedicată o categorie întreagă. Încântate vor fi mai ales admiratoarele stilului boho, care vor să încorporeze în interiorul lor un pic de natură. Casa dvs. va avea un aer mai plăcut datorită coșurilor din iarbă de mare, bambus, rattan sau pleavă de porumb în diferite forme, dimensiuni si culori. Transformați-vă casa într-o locuință modernă, în care păturile, revistele sau florile vor avea în continuare un loc special.

Pe lângă coșurile practice găsite astăzi în aproape fiecare interior, vă așteaptă capace pentru lampă din rattan realizate manual. Acestea vor adăuga casei sau apartamentului dvs., un aer sudic și veți simți mereu că vă întoarceți la casa de vară de  lângă mare. O atenție specială merită sfeșnicul din bambus, care va induce seara o atmosferă romantică, iar pentru sentimentul de vacanță veți mai avea nevoie doar de murmurul mării și sunetul valurilor care se prăbușesc în stânci.

Nova kolekcia bytove dekoracie

Noua colecție Kbas