Casă confortabilă, cu decorațiuni interioare Kbas

  Categorii: Exclusivități, Noutăți,
26. Jul'19

Peste tot este bine, dar acasă este cel mai bine. Această frază este cunoscută chiar și de copii mici, dar înțelegem cu adevărat sensul ei la vârsta adultă atunci când încercăm să transformăm casă sau apartamentul într-o casă confortabilă, unde se vor simți bine nu doar rezidenții, ci și musafirii. Oferă-ți locuinței dvs. un adevărat temperament sudic și decorați-o cu accesorii interioare Kbas.

Găsirea unui stil de design de interior nu este întotdeauna foarte ușoară. Privind fotografiile de inspirație din reviste și pe internet, este posibil să vă tot schimbați destul de des decizia, în timp ce dimineața aveți tendința spre minimalism, seara sunteți mai atrași de altceva, cu totul diferit de minimalism. Indiferent de tipul de interior pe care îl alegeți, nu uitați de decorațiunile de interior Kbas, care vor face casa dvs. confortabilă.

Casă pentru flori

Dacă urmăriți nu numai moda, ci și tendințele de interior, atunci știți că un element foarte popular al interioarelor moderne sunt coșurile din paie cu flori. Acestea înlocuiesc recipientele din plastic, porțelan sau faianță pentru flori, care pot părea uneori prea robuste sau ieftine. În oferta Kbas veți găsi ghivece de flori din materiale naturale și veți găsi, de asemenea, diferite modele, forme și dimensiuni. Ghivecele de flori din bambus, iarbă de mare sau ratan aduc un aer boem interiorului dvs., unde elementele principale, piatra sau metalul, vor aduce puțină căldură fără de care nici o casă nu o poate exista.

Decoratiuni kbas

Căldura lumânărilor

Nopțile calde de vară și serile de toamnă, iar mai târziu, cele de iarnă vor fi mult mai plăcute în îmbrățișarea lumânărilor. Lumânările mari vor excela de minune suporturile pentru lumânări din ratan și bambus, care sunt potrivite nu numai pentru interior, ci și pentru exterior. Pe terasa dvs., balcon sau foișor vor creea o atmosferă romantică perfectă pe care nimic nu o poate înlocui. Puneți câteva lumânări în fața ușii, iar musafirii dvs. se va simți confortabil înainte de a intra în casă. Lumânările confecționate din material natural își vor găsi locul în fiecare interior și asta, indiferent dacă încercați să vă amenajați casa într-un mod minimalist, boem sau eclectic.

Deoratiuni kbas de interior

Lămpile într-un mod diferit

Atunci când alegem lămpile, majoritatea dintre noi ne gândim mai ales la latura practică a lucrurilor. Dar adevărul este că un astfel de accesoriu precum o lampă poate transforma instantaneu interiorul într-o locuință confortabilă. În multe locuințe, lămpile au în principal suport din metal, plastic sau sticlă care nu atrag prea multă atenție și își îndeplinesc scopul - absorb lumina și întunecă lumina foarte puternică. Cu toate acestea, încercați să înlocuiți aceste suporturi de lămpi obișnuite cu unele mult mai originale de la Kbas din bambus natural și rattan. Cu astfel de becuri veți avea impresia că, locuința dvs. este lângă mare și sunteți la doar câțiva pași de valurile furtunoase de-a lungul plajei de nisip.

Bytove dekoracie lampy ro

Pentru toate lucrurile mici

Aveți lucrurile mici împrăștiate prin casă și ați prefera mai degrabă să le aveți într-un singur loc? Noi, în Kbas, avem o soluție căreia nu îi veți putea rezista! Coșurile de depozitare din bumbac, pănuș, bambus și iarbă de mare vor ascund tot ceea ce doriți să păstrați ascuns de vederile musafirilor și plu, cu mare stil. Le puteți folosi într-adevăr în fiecare cameră, de la baie la bucătărie și le puteți găsi locul chiar și în dormitor, pe noptieră. Coșurile de depozitare Kbas sunt ideale pentru depozitarea legumelor și fructelor, dar și pentru produsele cosmetice mai mici sau chiar și pentru lenjerie. În acest caz, imaginația nu are limite - depinde doar de dvs. ce vreți să ascundeți în coșurile Kbas.

Bytove dekoracie ulozne ro

Decorați-vă casa cu Kbas

Foto Pinterest