81 146
Economisiţi până la -44%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB156452

Aveți nevoie de o poșetă, în care să încapă lucrurile necesere, atunci când vreți să ieșiți în oraș? O poșetă mică, dar spațioasă, pe deasupra și stilată? Această geantă cu stil, modernă, fabricată manual din pânză pentru dame este alegerea potrivită. Mărimea și forma ei sunt perfecte!

Toată lumea va invidia geanta colorată din pânză cu model aztec. Această geantă din pânză îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier din Spania, cu mare precizie și perfecțiune. Lungimea bretelelor din lanț este lungă, așadar o puteți purta peste umăr.

 Dimensiunile genții din pânză 28x5x18 sm sunt garanția spațiului necesar pentru lucrurile indispensabile, ale unei femei. Datorită calității europene superioare, geanta din pânză va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...