61 81
Economisiţi până la -24%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB064603

Pălărie este un lucru extrem de necesar, deoarece acoperă capul care o protejează de lumina puternică a soarelui. Acest accesoriu modern și elegant pentru bărbați și femei va completa restul ținutei dvs. Pălăria din rafie sintetică este realizată în mai multe culori, în timp ce parte exterioară crem și tivul negru, rămân la fel. Pălăria unisex realizată manual va deveni compania ideală în zilele însorite. De acum înainte, arsurile solare nu vor mai avea nicio șansă și, în plus, nu trebuie să vă gândiți la ce coafură veți face.

Pălăria elegantă din rafie sintetică îndeplinește absolut filosofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt realizate manual, într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Datorită calității europene de top, această pălărie din rafie sintetică fabricată manual are o viață lungă atât pentru bărbați, cât și pentru femei și vă va face fericită ani de zile.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Toate produsele sunt realizate manual din fibre naturale. Este o tradiție îndelungată în producția de genți care face marca Kbas o garanție a investiției de calitate în geant preferată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...