A doua duminică de mai aparține mamelor: sărbătoriți Ziua Mamei cu Kbas

10. mai'19

Mamă, mami, mămică, mămicuță ... le numim diferit, dar in inimile noastre au acelasi loc, de neînlocuit. Este vorba despre mame, care ne-au adus pe lume, ne-au educat și ne susțin chiar și la maturitate. Duminică, 12 mai, este o zi dedicată lor - Ziua Mamei.

În fiecare an, a doua duminică din luna mai, aparține celor mai sacrificante femei din lume - mamelor. Suntem, de părerea că ar trebui să le mulțumim pe tot parcursul anului, dar această zi specială cu un cadou mai special le va surpinde cu siguranță. Surprindeți-vă mamele, cu o geantă frumoasă, un coș, un rucsac sau orice alt accesoriu de modă care le va face să zâmbească mereu, nu doar în data de 12 mai.

Categorii de top

Alegerea unui cadou pentru cineva pe care iubiți este simplă, dar provocatoare în același timp. Cunoașteți acea persoană (aproape perfect), așa că știți ce ar face-o cea mai fericită, dar uneori alegerea unui singur lucru, care să  fie dovada dragostei dvs. este într-adevăr foarte dificilă. De aceea am ales categorii de top pentru care ascund cadourile viitoare pentru fiecare mamă. Găsiți ceva special și pentru mama dvs.

Pentru mămici muncitoare

Chiar dacă toți am vrea ca mamele să nu trebuiască să muncească, dar să se relaxeze și să se bucure de viață, realitatea este puțin diferită. Faceți-le mai plăcute aceste zilele lucrătoare, cu gențile elegante, unde vor intra cu ușurință toate documentele necesare, dar și o gustare sănătoasă, o sticlă de apă sau alte necesități. Aveți la alegere o varietate de forme, mărimi și culori, din care veți alege cu siguranță geanta potrivită pentru mama dvs.

Inspiratie blog

Pentru mămici în vacanță

Orice lucru în exces dăunează sănătății și același lucru este valabil și cu munca. Pentru o recompensă, luați-vă mamele în vacanță și nu uitați să împachetați în bagaje un coș din paie frumos, rucsac sau geantă, care va sublinia atmosfera de vacanță. Accesorii din paie Spania însorită vor umple fiecare mamă de bucurie și îi vor aminti de momentele frumoase petrecute în compania celor mai apropiați. Materialele naturale din paie sunt ideale pentru vară, dar nu vă faceți griji - la noi găsiți piese atemporale, pe care le puteți folosi în fiecare anotimp.

Inspiratie blog paie

Pentru mamele practice

Rucsacurile sunt asociate cu școala, dar de ceva vreme nu mai sunt doar un accesoriu obligatoriu al elevilor și studenților, dimpotrivă. Rucsacurile sunt din ce în ce mai populare printre adulți, deoarece au multe beneficii. În primul rând, ele ajută la menținerea corectă a corpului și nu împovărează coloana vertebrală, care se deformează atunci când purtăm o geantă grea pe un umăr și poate duce la dureri. Încântați-vă mama iubită cu un rucsac care se va potrivi perfect nu numai cu personalitatea ei, ci și cu garderoba ei. La noi veți găsi rucsaci de diferite stiluri, culori și materiale, rucsaci elegante, precum și rucsacuri făcute pentru călătorii.

Inspiratie blog rucsac

Ziua Mamei se apropie, asa că nu uitați să vă încântați mama cu un cadou minunat, o îmbrățișare si cel mai important o multumire pentru ce a făcut până acum pentru dvs.