Profitați de o reducere de 70 de Lei la cumpărarea oricărei genți Kbas!

  Categorii: Reduceri și promoții,
05. Oct'17

În oferta Kbas există o mulțime de genți frumoase și accesorii pentru fiecare ocazie. De aceea v-am pregătit în loc de ofertele clasice posibilitatea de a alege din întreaga ofertă, geanta preferată, cu o reducere foarte avantajoasă.

Tânjiți după borsete moderne, sau aveți nevoie de un plic elegant pentru un eveniment elegant? Kbas v-a pregătit câteva bucăți unice. Genți elegante pentru lucru, genți moderne peste umăr sau rucsacuri stilate, în oferta noastră găsiți tot de ce aveți nevoie.
Puteți obține o reducere de până la 70 Lei pentru orice geantă de peste 362 Lei din oferta Kbas! Trebuie doar să vă alegeți, să cumpărați și la cumpărare să introduceți codul KBAS15.

Zlava ro

Vă lipsește un rucsac stilat și o geantă elegantă pentru un eveniment special? De exemplu la cumpărarea acestui set de catifea veți plăti doar 455 Lei.

Set zamatový batoh a kabelka

Dacă vă place culoarea argintie, alegeți geanta elegantă cu reflexii metalice și geanta stilată peste umăr. La cumpărarea acestei combinații veți plăti acum doar 525 Lei.

Strieborný set Kbas

Dacă vă plac patch-urile, geanta de damă cu patch-uri de culoarea vișinie este cea mai potrivită pentru dvs. Colecția dvs. o puteți completa cu o geantă cu închidere pe șnur care poate fi purtată pe spate ca un rucsac. Puteți cumpăra acum acest set la doar 660 Lei.

Granátové kabelky s prešívaním Kbas

Încet cu încetul se apropie sezonul rece și dacă vă place în acest sezon să purtați modele de iarnă, cu siguranță vă va plăcea această geantă elegantă. Într-un aspect similar, veți găsi o geantă de damă peste umăr. Pentru acest set veți plăti doar 605 Lei.

Kabelky so zimným vzorom Kbas

În lunile reci, sunteți fidelă culorilor gri atemporale? Geanta unică din pâslă și geanta tip plic din același material vă vor încânta. Acest set vă va costa doar 320 Lei.

Šedý set z plste Kbas