182 323
Economisiţi până la -43%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB272601GR

Au sosit zilele friguroase, iar dvs. tremurați de frig? Nu vă temeți, noi v-am pregătit un set modern, fabricat manual din bumbac, compus dintr-un fular și o căciulă în culoarea bej. Acest set bordo este pufos și călduros, iar deoarece fularul și căciula au aceeași culoare, se vor asorta perfect. Setul bordo este potrivit mai ales pentru fetele brunete.

Căciula și fularul stilat îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier din Spania, cu mare precizie și perfecțiune. Bumbacul este materialul nostru preferat, deoarece este plăcut la atingere. Este un material natural.

Dimensiunile setului sunt universale, așadar este potrivit pentru oricine. Datorită calității europene superioare, setul compus din căciulă și fular va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie, iar în domeniul producției în modă se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...