222 368
Economisiţi până la -39%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB338605G

Umblați la școală și în fiecare zi trebuie să cărați câteva cărți sau doriți să mergeți într-o călătorie, vreți să vă împachetați lucrurile, dar geanta nu vă este de ajuns? Atunci acest rucsac modern din nailon fabricat manual este ceea ce căutați. Acest rucsac gri este matlasat și în partea frontală are un buzunar mic potrivit pentru documentele dvs.

Rucsacul cu stil îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier spaniol cu mare precizie și perfecțiune. Rucsacul este utilitar, greutatea lui este distribuită pe tot corpul dvs. și nu dăunează coloanei vertebrale.

Dimensiunile rucsacului practic 30*12*38 cm sunt garanția spațiului necesar pentru lucrurile indispensabile, ale unei femei. Datorită calității europene superioare, rucsacul va rezista și vă va bucura mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele de modă actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...