247 328
Economisiţi până la -24%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB335601

Umblați la școală și în fiecare zi trebuie să cărați câteva cărți sau doriți să mergeți într-o călătorie, vreți să vă împachetați lucrurile, dar geanta nu vă este de ajuns? Atunci acest rucsac modern, fabricat manual este ceea ce căutați. Rucsacul gri este matlasat și în partea frontală are un  buzunar, în care puteți purta lucrurile pe care doriți să le aveți la îndemână.

Rucsacul cu stil îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier spaniol cu mare precizie și perfecțiune. Rucsacul este utilitar, greutatea lui este distribuită pe tot corpul dvs. și nu dăunează coloanei vertebrale. 

Dimensiunile rucsacului practic 30*15*40 cm sunt garanția spațiului necesar pentru lucrurile indispensabile. Datorită calității europene superioare, rucsacul va rezista și vă va bucura mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...