100 170
Economisiţi până la -41%
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc

Căutați o geantă care să se potrivească perfect cu rochia dvs.? Sau trebuie doar să mergeți undeva, să vă luați geanta peste umăr cu cheia, rujul, portofelul sau telefonul mobil, dar așteptați ca poșeta să fie elegantă în același timp? Această geantă de umăr modernă și lucrată manual va fi alegerea potrivită pentru dvs. Geantă modernă roz cu modele geometrice iese în evidență în mulțimea gri a genților.

Datorită închiderii cu fermoar, obiectele de valoare din geanta dvs. vor fi protejate. Geantă de umăr elegantă din rafie sintetică îndeplinește absolut filozofia producătorului de genți Kbas. Toate gențile Kbas, au fost realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, care a pus un accent deosebit pe precizie și perfecțiune. Lungimea curelelor maro este potrivită pentru a o purta lejer peste umăr.

Dimensiunile genții de umăr 24x8x16 cm garantează suficient spațiu pentru tot ce are nevoie fiecare femeie. Cu o calitate europeană de top, această geantă sintetică din rafie are o durată de viață lungă, își va păstra o formă stabilă, iar pe dvs. vă va încânta timp îndelungat.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și se specializează în producția de genți de damă din 1969. Brandul se bazează pe modele și motive tradiționale, dar este aplicat astfel încât să îndeplinească toate tendințele actuale ale modei. Toate produsele sunt fabricate manual din fibre naturale. Doar o lungă tradiție a genților, face din Kbas o garanție a investițiilor de calitate în geanta achiziționată.

loader  Se încarcă comentariul...
Producător KBAS
Categorie Poșete de umăr
Băiat/fată:Female
Origin:Spain
Size:24*8*16 cm
Material:Sinthetic Raphia

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...