111 182
Economisiţi până la -38%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB338608

Vă pregătiți pentru bal și aveți nevoie de o poșetă, care să se asorteze cu rochia dvs.? Sau vreți să ieșiți la repezeală din casă și doriți o poșetă în care să încapă cheile, rujul, portmoneul, telefonul, dar de asemenea poșeta să fie elegantă? Aceată poșetă  modernă, fabricată manual este ceea ce căutați.

Poșeta elegantă tip plic cu model floral este potivită pentru evenimentele în care doriți să arătați ca o damă.  Deoarece este fabricată din material impermeabil, este foarte practică. Această geantă din material impermeabil îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier din Spania, cu mare precizie și perfecțiune. 

Poșeta tip plic va înveseli ziua dumneavoastră. Datorită calității europene superioare, geanta din material impermeabil va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând. Dimensiunile poșetei 25*28*17 cm.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...