166 222
Economisiţi până la -24%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB116612L

Vă pregătiți de plajă, îmbrăcarea în pantaloni scurți este lungă, dar pur și simplu nu vreți să mergeți în costum de baie? Ați auzit de elegantul accesoriu de modă pareo? Această eșarfă de plajă este o invenție perfectă. Poate fi legată în zeci de moduri, astfel încât veți arăta mereu diferit, ceea ce subliniază utilitatea și practicitatea acesteia. Pareo-ul realizat manual pentru femei are culoarea mov și, în cele din urmă, are aplicații sub formă de ciucuri, care sunt acum foarte in

Ieșiți din apă și înfășurați-vă în aceast pareo uimitor, care arată foarte modern. Eșarfa elegantă de plajă sub formă de pareo din bumbac îndeplinește absolut filosofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt realizate manual, într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Datorită bumbacului, pareo-ul pentru femei este plăcut la atingere, respirabil și are o capacitate mare de aspirație.

Dimensiunile eșarfei de plajă pareo 100x180 cm sunt o garanție că vă veți înfășura complet în ea. Datorită calității europene de top, acest pareo realizat manual din bumbac are o viață lungă și vă va încânta ani de zile.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Toate produsele sunt realizate manual din fibre naturale. Este o tradiție îndelungată în producția de genți care face marca Kbas o garanție a investiției de calitate în geant preferată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...