242 403
Economisiţi până la -40%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB328618TP

Astăzi se poartă rucsacurile trendy! Rucsacul modern, fabricat manual din material impermeabil pentru dame este alegerea potrivită. În afara faptului că veți avea mâinile libere, acest rucsac de culoarea ocrului și matlasat este foarte cool.

Rucsacul cu stil îndeplinește în totalitate filozofia producătorului Kbas. Toate produsele sunt fabricate manual într-un atelier spaniol cu mare precizie și perfecțiune. Rucsacul este utilitar, greutatea lui este distribuită pe tot corpul dvs. și nu dăunează coloanei vertebrale. Are o curea detașabilă, așadar puteți alege cum îl veți purta.

Dimensiunile rucsacului practic 27*10*29 cm sunt garanția spațiului necesar pentru lucrurile indispensabile, ale unei femei. Datorită calității europene superioare, rucsacul va rezista și vă va bucura mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...