230 320
Economisiţi până la -28%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB222514M

Aveți nevoie de o geantă elegantă, care să se potrivească perfect cu ținuta dvs.? Sau trebuie doar să mergeți undeva, să vă puneți în geantă cheile, telefonul mobil, rujul, dar în același timp să fiți elegantă? Această geantă elegantă hand made și modernă pentru femei va fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Ploaia nu interferează deloc cu această geantă maro. Ornamentele din metal de pe suprafața acesteia, îi dau o design luxos. 

Geantă de umăr elegantă din material impermeabil îndeplinește absolut filozofia producătorului de genți Kbas. Toate gențile sunt realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Geanta are o curea tip lănțișor potrivită pentru purtarea pe umăr. 

Dimensiunile genții de umăr de 28x6x15 cm, garantează suficient spațiu pentru tot ceea ce are nevoie feicare femeie. Cu o calitate europeană de top, această geantă din material impermeabil are o durată de viață lungă, își va păstra forma stabilă și vă va încânta ani de zile.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și se specializează în producția de genți pentru femei din 1969. Brandul se bazează pe modele și motive tradiționale, dar este aplicat astfel încât să îndeplinească toate tendințele actuale ale modei. Toate produsele sunt fabricate manual din materiale naturale. Tradiția îndelungată a genților, face ca Kbas să fie o garanție a unei investiții de calitate în geanta achiziționată.

loader  Se încarcă comentariul...
Producător KBAS
Categorie Plicuri
Gender:Female
Tara de provenienta:Spain
Dimensiuni:28*6*15 cm
Material:PU

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...