130 290
Economisiţi până la -55%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB328608V

Căutați o geantă care să arate bine și în același timp să fie practică și potrivită pentru orice vreme? Această geantă de umăr modernă și realizată manual va fi alegerea potrivită pentru dvs. Ploaia nu interferează deloc cu această geantă verde Datorită închiderii cu șnur și frnajuri decorative, care sunt la modă în acest sezon, obiectele dvs. de valoare, vor fi în siguranță.â

Geantă de umăr elegantă din material impermeabil îndeplinește absolut filozofia producătorului de genți Kbas. Toate gențile sunt realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Lungimea curelei maro este realizată pentru purtarea peste umăr.

Dimensiunile genții de umăr de  22x15x22 cm, garantează suficient spațiu pentru tot ceea ce are nevoie feicare femeie. Cu o calitate europeană de top, această geantă din material impermeabil are o durată de viață lungă, își va păstra forma stabilă și vă va încânta ani de zile.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și se specializează în producția de genți pentru femei din 1969. Brandul se bazează pe modele și motive tradiționale, dar este aplicat astfel încât să îndeplinească toate tendințele actuale ale modei. Toate produsele sunt fabricate manual din materiale naturale. Tradiția îndelungată a genților, face ca Kbas să fie o garanție a unei investiții de calitate în geanta achiziționată.

loader  Se încarcă comentariul...
Producător KBAS
Categorie Poșete de umăr
Sex:Female
Tara de provenienta:Spain
Dimensiuni:22*15*22 cm
Material:PU

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...