136 197
Economisiţi până la -30%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB308610M

Nu v-ar strica o geantă de vară originală? Vă așteptați să fie practică, dar și modernă? Această geantă de damă modernă și realizată manual din rafie sintetică Kbas va fi alegerea potrivită pentru dvs. Fundul genții este bej, iar partea superioară maro.

Geanta elegantă pentru femei îndeplinește absolut filosofia producătorului de genti Kbas. Toate sunt realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Mânerele negre sunt suficient de lungi pentru a fi purtate peste umăr.

Dimensiunile genții garantează suficient spațiu pentru toate lucrurile pe care trebuie să le purtați cu dvs. Datorită calității europene de top, această geantă realizată manual are o viață lungă și vă va încânta ani de zile.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Toate produsele sunt realizate manual din fibre naturale. Este o tradiție îndelungată în producția de genți care face marca Kbas o garanție a investiției de calitate în geanta preferată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...