182 292
Economisiţi până la -37%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB322506AZ

Căutați o geantă care să arate perfect și în același timp să fie practică - pentru orice vreme? Această geantă de umăr modernă și realizată manual va fi alegerea potrivită pentru dvs. Ploaia nu interferează deloc cu această geantă albastră. Fermoarul funcțional vă va păstra lucrurile în siguranță.

Geantă de umăr elegantă din material impermeabil îndeplinește absolut filozofia producătorului de genți Kbas. Toate gențile sunt realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Lungimea curelei albastre este potrivită pentru a fi purtată pe umăr.

Dimensiunile genții de umăr de 28x8x10 cm, garantează suficient spațiu pentru tot ceea ce are nevoie feicare femeie. Cu o calitate europeană de top, această geantă din material impermeabil are o durată de viață lungă, își va păstra forma stabilă și vă va încânta ani de zile.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și se specializează în producția de genți pentru femei din 1969. Brandul se bazează pe modele și motive tradiționale, dar este aplicat astfel încât să îndeplinească toate tendințele actuale ale modei. Toate produsele sunt fabricate manual din materiale naturale. Tradiția îndelungată a genților, face ca Kbas să fie o garanție a unei investiții de calitate în geanta achiziționată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...