222 287
Economisiţi până la -22%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB320504

Vă pregătiți de plajă sau oraș și aveți nevoie de o geantă în care să vă încapă o mulțime de lucruri și să fie elegantă în același timp? Geanta de pânză pentru femei Kbas va fi alegerea potrivită pentru dvs. Geanta gri cu imprimeu și dungi albe este potrivită pentru fiecare zi. Geanta elegantă din pânză îndeplinește absolut filosofia producătorului de genti de mână Kbas. Toate sunt realizate manual într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune.

Lungimea curelelor din piele maro este potrivită pentru purtarea pe umăr. Dimensiunile genții de pânză garantează suficient spațiu pentru tate lucrurile necesare. Datorită calității europene de top, această geantă realizată manual are o viață lungă și vă va încânta ani de zile.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Toate produsele sunt realizate manual din fibre naturale. Este o tradiție îndelungată în producția de genți care face marca Kbas o garanție a investiției de calitate în geanta preferată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...