170 285
Economisiţi până la -40%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB335614M

Demult nu mai sunt gențile create doar pentru sexul feminin. Până și bărbații au nevoie de o geantă în care să-și pună portofelul sau documentele. Această geantă  modernă, fabricată manual, pentru bărbați este alegerea potrivită pentru dvs. Nu veți mai ști cum să lăudați această geantă maro peste umăr. Geanta cu stil din material impermeabil și pânză îndeplinește filozofia producătorului Kbas.

Toate produsele sunt fabricate manual cu mare precizie și perfecțiune, într-un atelier din Spania. Geanta are o curea lungă, așadar domnii o vor putea purta în diagonală peste torso. Un bărbat bine îmbrăcat și stilat este sexy, de aceea cumpărați această geantă, astfel doamnele vor ști că vă pasă de aspectul dvs.

Dimensiunile genții pesntru bărbați sunt 21*8*5 cm sunt garanția spațiului necesar pentru lucrurile indispensabile ale unui bărbat. Datorită calității europene superioare, geanta din material impermeabil și pânză va rezista și vă va bucura mai mulți ani la rând.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Tradiția fabricării îndelungate face ca investiția în cumpărarea unui accesoriu Kbas să fie una de calitate și nemaipomenită.

loader  Se încarcă comentariul...
Producător KBAS
Categorie Genţi pentru bărbaţi
Gender:Male
Tara de provenienta:Spain
Dimensiuni:21*8*25 cm
Material:PU

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...