146 192
Economisiţi până la -23%
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc

Cauți o geantă care să se potrivească cu rochia ta? Sau trebuie doar să mergi undeva, să îți iei geanta cu chei, ruj, portofel și telefon mobil, dar te aștepți ca geanta să fie elegantă în același timp? Această geantă de umăr modernă și lucrată manual va fi alegerea potrivită pentru tine. Geanta mare și alb-negru se potrivește oricărei ocazii.

De asemenea, este făcut special prin aplicații negre sub formă de ciucuri. Geanta de umăr elegantă din rafie sintetică îndeplinește absolut filosofia producătorului de genti Kbas. Toate sunt realizate manual, într-o mică fabrică spaniolă, cu accent pe precizie și perfecțiune. Lungimea curelelor negre este potrivită pentru purtarea peste umăr sau peste în x și caracterul lor practic este sporit de faptul că sunt detașabile.

Dimensiunile genți este de 35x16x35 cm fiind o garanție a spațiului suficient pentru toate lucrurile mici pe care trebuie să le depozitați într-un singur loc. Datorită calității europene de top, această geantă realizată manual din rafie sintetică are o durată lungă de viață, îșa va menține forma stabilă și vă va încânta ani de zile.

Marca Kbas provine din călduroasa Spanie. Cu specialitatea în producția genților se ocupă din anul 1969. Marca Kbas este inspirată de motivele și modelele tradiționale, care sunt aplicate astfel încât să satisfacă tendințele modei actuale. Toate produsele sunt realizate manual din fibre naturale. Este o tradiție îndelungată în producția de genți care face marca Kbas o garanție a investiției de calitate în geant preferată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...