Modelul prezentului: Emma Watson

07. Sep'20

Ea a influențat stilul multor fete și tinere și, deși numele ei real nu este Hermione, probabil că nu va scăpa niciodată de eticheta celei mai bune prietene ale lui Harry Potter. Emma, în vârstă de 30 de ani, luptă pentru drepturile femeilor și își arată poziția clară prin modă. Vă va fermeca și pe dvs. stilul ei rafinat?

De-a lungul anilor, stilul ei a fost rafinat și, în ultimii ani, experții în modă au observat cu siguranță că stilul Emmei s-a stabilizat. Nativa din Paris știe în ce arată foarte bine, ceea ce îi va da seriozitate sau încredere în sine, dacă este necesar. Această tânără feministă nu uită niciodată să-și încânte fanii cu detaliile interesante, care evocă un aspect unic dintr-o ținută aparent obișnuită. Convingeți-vă singuri.

Eleganță britanică cu farmec franțuzesc

Emma are nu numai rădăcini britanice, ci și franceze, ceea ce s-a reflectat în educația ei, dar totodată s-a reflectat și în stilul ei. În caz de nevoie, (Emma participă la multe conferințe și dezbateri privind drepturile și egalitatea femeilor, dar oferă și interviuri despre rolurile sale de actorie), nu se teme să arate lumii latura ei elegantă, poate puțin mai conservatoare.

Destul de des o putem vedea în public în diferite costume cu pantaloni sau într-o combinație de pantaloni eleganți și bluză. Cu toate acestea, așa cum am menționat, Emma iubește accentul la detalii care transformă chiar din și cel mai obișnuit costum, într-o operă de artă. Mânecile largi, cu găuri pe coate și umeri, o serie de curele și croieli neobișnuite i se potrivesc de minune, iar Emma o știe foarte bine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ?????? (@emawatson.fan),

Tricou cu părere

Cine ar fi crezut că din tocilara Hermiona va fi într-o zi rebela Emma? Cât de mult îi pasă actriței să aducă dreptate în lume este vizibil și din tricourile pe care le poartă în viața de zi cu zi. Emma iubește probabil simplitatea, deoarece ținutele ei „de zi cu zi” sunt în mare parte alb-negru, dar niciodată plictisitoare. Compensează lipsa de culori cu un tricou interesant cu inscripție, care arată atitudinea sa, iar trecătorii știu imediat că Emma nu se joacă.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson),

O femeie ca oricare alta

Și actrițele trebuie să facă cumpărături, să se plimbe prin oraș fără a fi deranjate sau să meargă la restaurant cu prietenele. Emma nu face excepție, datorită căreia fanii ei fideli pot fi inspirați de stilul ei de zi cu zi. Este din nou relaxat, confortabil și simplu, adică compus din piese simple. Dacă doriți să obțineți un aspect similar cu Emma, ​​aveți nevoie doar de niște blugi confortabili, o cămașă oversized, adidași sau mocasini și o geantă de cumpărături mai mare.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatsun),

Steaua printre cele premiate

Așa cum se obișnuiește în lumea filmului, profesia de actriță nu este posbilă fără comunicate de presă, premieri, covorul roșu și rochii ceremoniale. Emma gestionează excepțional aceste situații și se afișează în ținute unice la premierea noilor filme. Deși anul 2020 este destul de slab pentru evenimente similare din cauza pandemiei de coronavirus, în ultimii ani această tânără actriță britanică a fost în mod clar steaua premiantelor. Nu pare să aibă deloc nevoie de o baghetă pentru a arăta perfect.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson best styles (@emma_watson_styles_),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson fan page? (@emmawatsonisbeautiful),

Emma Watson este tânără, inspirativă și nu există nicio îndoială că în următorii ani, va inspira în continuare mai multe femei. Și nu numai în modă, ci și în opinii.